Eladó telek Debrecen, Nyugati Ipari Park, Kishegyesi út 119 901 nm
Eladó telek Debrecen, Nyugati Ipari Park, Kishegyesi út 119 901 nm
Eladó telek Debrecen, Nyugati Ipari Park, Kishegyesi út 119 901 nm
Hirdetéskód: 7809127
Frissítve: 8 hónapja

Debrecen eladó építési telek 901 m² telekterületű: 36,9 millió Ft

36,9 millió Ft
40 954 Ft/m²
901 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 108 652 Ft
Második évtől
147 259 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Leírás: Debrecen, Kishegyesi út 119 szám alatt található, és 17779 hrsz.-on lévő 901 nm2 területű telek eladó. A telken régi típusú bontható, vagy akár felújítható lakóház található. A telek teljes közművel ellátott, melyet, a közműtérkép által a hirdetéshez mellékelek (víz, villany, gáz, csatorna, hírközlés, tele-kommunikáció pl: UPC, Digi, stb.). Hulladék, szemétszállítás az AKSD Kft. által megoldott. Az ingatlan jó megközelíthetőséggel, tömegközlekedéssel rendelkezik. A Nyugati ipari park, és a Határ úti ipari park is a közelben található. Olyan nagy nemzetközi cégekkel, mint az NI Hungary Kft., vagy a Schaeffler FAG. Magyarország Ipari Kft. stb. Az ingatlan tulajdonviszonyi szempontból rendezett, tulajdonostól eladó. Az ingatlantól pár km.-re található az autópálya is. A telek hossza az utcafronti részeken. A Kishegyesi úton kb. 26 méter a Tegez utca felőli oldalon kb.50 méter. Saroktelek, ezért két utcáról is megközelíthető. Az ingatlan, a Debrecen Helyi építési szabályzat alapján az Lke-L/31 építési övezet alá tartozik. Melynek értelmében, és a helyi építési szabályzat 51.§ (5) bekezdés a) pontja szerint 1db.kétlakásos lakóépület (ami egy ikerházas építési módnak felel meg) vagy a b) pontja értelmében legfeljebb két önálló rendeltetési egységet – pl: kereskedelmi, szolgáltató, egészségügyi, hitéleti, és a lakó rendeltetést nem zavaró gazdasági- tartalmazó épület is elhelyezhető rajta. Ami a telek alakja, és méretéből adódóan megvalósítható 270 nm2 összterület nagyságban További szempontként szerepel, a 30% beépíthetőség, legkisebb telekterület 600 nm2, legnagyobb magasság 4,5 méter. Ezen magasságon az ereszmagasságot szokták érteni. A fenti 4,5 méter legnagyobb magasság új lakóház építése esetén a tetőtér beépítést lehetővé teszi. A fenti információk birtokában megállapítható, hogy az ingatlan több funkcióra is alkalmas, ezért beruházásnak is kiváló. Valamint aki lakóházat kíván rá építeni fontos információ, hogy a gyermeknevelési támogatások jövőre változni fognak, sajnos negatív értelemben. Illetve, mivel a telek kétlakásos lakóépület építésére alkalmas, ezért szülők-gyermekek stb. is együtt lakhatnak külön lakóépületben, akár külön utcai bejárattal. Tovább a telek osztatlan közös tulajdonként ügyvéd vagy közjegyző és földmérő közreműködésével megosztható, és ezáltal két telekké alakítható. Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek. . Ár: 36,9 millió Ft.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Nagy Miklós
+36 70 397 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Nagy Miklós
+36 70 397 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY