Eladó telek Dávod 476 nm
Eladó telek Dávod 476 nm
Eladó telek Dávod 476 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7787879
Referenciaszám: TK068255
Frissítve: 16 napja

Dávod eladó építési telek 476 m² telekterületű: 1,5 millió Ft

1,5 millió Ft
3 151 Ft/m²
476 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bajától ~20 km-re Dávod-Püspökpuszta üdülőövezetben, a fürdő és kemping mellett eladó 476 m2-es telek. Csendes, nyugodt, biztonságos környék, sokan életvitelszerűen is itt laknak. Az utcában újabb építésű házak találhatóak. A terület belterület, a telek beépíthetősége 40%. Közművek közül víz és villany a telken megtalálható, gáz a telek előtt. A településen hamarosan megkezdik a csatornázási munkálatokat is.A dávodi családbarát fürdőben a gyógyhatású termál víz mellett több medence, feszített víztükrös úszómedence, gyermek medencék, csúszdapark található lombos fákkal teli zöld környezetben.Az üdülő övezetben a telek környékén megtalálható hotel, több vendégház, csárda, pizzéria, fagyizó, illetve a településen élelmiszerboltok, üzletek, patika, stb. A környék számos kikapcsolódási lehetőséget kínál a horgászat, vadászat, túrázás szerelmeseinek.Érdeklődés esetén keressen bizalommal, nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tresz Péter Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 70 945 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tresz Péter Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 70 945 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY