Eladó telek Budapest XXII. kerület 468 nm
Eladó telek Budapest XXII. kerület 468 nm
Eladó telek Budapest XXII. kerület 468 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7844402
Referenciaszám: T036722
Frissítve: 19 napja

Budapest XXII. kerület eladó építési telek 468 m² telekterületű: 79,5 millió Ft

79,5 millió Ft
169 872 Ft/m²
468 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 234 088 Ft
Második évtől
317 266 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy építési telek a XXII. kerületben, Rózsavölgy tetején, a Páfrány forduló utca 19. alatt. A telek 30 méter széles, sík terepen fekszik, bekerített, déli fekvésű, és összesen 468 négyzetméter területű. Beépíthetősége 20%, és övezeti besorolása Lke-3/BF/2. A víz, villany és csatorna csatlakozási pontja néhány méterre található a telek előtt. A környezet elegáns és rendezett, több új építésű ingatlan található a közelben. Az utca burkolt, csendes és nyugodt, ideális otthoni környezetet kínál. A telek kiválóan megközelíthető, mivel közel helyezkedik el a főútvonalhoz. könnyen elérhető a Balatoni útról és Nagytétény felől is. Több buszjárat is közlekedik a közelben, és 10 perc alatt eljuthatunk a Kelenföldi pályaudvarhoz (4-es metróval). Emellett a P+R parkoló is a közelben található, valamint könnyen elérhetőek az M0, M1 és M7 autópályák, valamint a 6-os út. A környéken számos bevásárlási lehetőség is adott, mint például a Lidl, Aldi, Spar, vagy a rövid autóútra fekvő Campona bevásárlóközpont. Emellett rendelkezésre áll óvoda, iskola, bölcsőde, orvosi rendelő és gyógyszertár is. Ez az egyetlen üres telek az utcában, így kivételes lehetőség egy új otthon vagy ingatlan építéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Döge Nándor Otthon Centrum - III. kerület - Óbuda Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Döge Nándor Otthon Centrum - III. kerület - Óbuda Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY