Eladó telek Budaörs 531 nm
Eladó telek Budaörs 531 nm
Eladó telek Budaörs 531 nm
Hirdetéskód: 7324351
Referenciaszám: TK040933
Feltöltve: 17 napja

Budaörs eladó építési telek 531 m² telekterületű: 34,47 millió Ft

34,47 millió Ft
64 924 Ft/m²
531 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 510 Ft
Második évtől
137 580 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budaörs Frankhegyen örök panorámás, különleges adottságú telek eladóBudaörs egyik legszebb részén, a Frankhegy tetején különleges elhelyezkedésével és adottságaival új tulajdonost keres egy csodás telek.A gyönyörű természeti adottságok, és a környék nagypolgári villái a későbbi nívós otthon keresőknek jó alkalmat kínál, hogy most még kedvező áron tudjanak egy alkalmas területhez jutni a későbbi otthonuk kialakításához.Jelenleg az 531 nm-es telken van egy tégla épület, ami egy felújítás után lakhatóvá tehető.Telken belül van a villany, a víz pedig az utcában.A közművek fejlesztése és az övezeti besorolások változása a közel jövőben várható. Mindezek után a telek értéke fel fog emelkedni, illetve egy új építésre is lehetőség nyílik.A jelenlegi rendezése terv Budaörs Önkormányzat honlapján is megtekinthető.A meghirdetett telek az utolsók egyike a környéken, ami még eladásra vár.Megtekintés miatt keressen, és örömmel megmutatom.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holló Szilvia Duna House - Érd, Riminyáki út Az iroda összes hirdetése
+36 20 333 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holló Szilvia Duna House - Érd, Riminyáki út Az iroda összes hirdetése
+36 20 333 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY