Eladó telek Balatonrendes 7409 nm
Eladó telek Balatonrendes 7409 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 7676086
Referenciaszám: 625939
Feltöltve: 19 napja

Balatonrendes eladó építési telek 7409 m² telekterületű: 130 millió Ft

130 millió Ft
17 546 Ft/m²
7409 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 382 785 Ft
Második évtől
518 800 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BALATONI SZUPER BEFEKTETÉS! Balatonrendes csendes részén, megvételre kínálok egy csodálatos örök panorámával rendelkező 7409 m2 -es méretű telket. A telek jellemzői: - a telek GSZK 1-es besorolású, amely 30%-ig beépíthető - a megengedett legnagyobb épületmagasság 6 méter - a beépítendő építmények száma nincs korlátozva - a telek ketté is osztható - a csodás panoráma mellett látható: Badacsonytomaj, Ábrahámhegy, Kővágóörs illetve Kékkút Az Önkormányzat által elfogadott javaslat alapján, Egyedi lakóövezeti telekké fogják átminősíteni. Befektetési lehetőségek: - itt bármilyen fejlesztési elképzelés megvalósítható - 10-20 apartmanból álló üdülőhely is kialakítható - a telken társasház is kialakítható - magánszemélyek számára is ideális választás, akik egy új építésű otthont/birtokot szeretnének megvalósítani a saját elképzelésük alapján Közművek: - az összes közmű az utcában megtalálható Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését a hét bármely napján hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőcs Viola Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 401 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőcs Viola Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 401 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY