Eladó telek Balatonmáriafürdő 632 nm
Eladó telek Balatonmáriafürdő 632 nm
Eladó telek Balatonmáriafürdő 632 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8069871
Referenciaszám: T037991
Frissítve: 17 napja

Balatonmáriafürdő eladó építési telek 632 m² telekterületű: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
71 044 Ft/m²
632 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 208 Ft
Második évtől
179 185 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egyedi, különleges lehetőség: Balatonra panorámás telek, a Balatonparton, Balatonmáriafürdőn eladó. Befektetők, víz közeli nyaralóra vágyok figyelem! A Balaton déli partján, a kedvelt üdülőhelyen Balatonmáriafürdőn kínál , egyedi fekvésű telket eladásra. Gyakran említik a Balaton gyöngyszemként, a nyugalom szigeteként. Gyermekes családok körében nagyon kedvelt sekély vizű strandjai révén. - Balatonra panorámás - 632 m2 sík, terület - gondozott, - összközműves: víz, csatorna, villany, gáz telken belül - üdülőövezet, - 20% beépíthetőség - a legkisebb zöldfelület mértéke a telekterület 30%-a - a területeken üdülőépületek, üdülőtáborok, kempingek lakóépületek helyezhetők el - kereskedelem és vendéglátás épületei is elhelyezhetők - az övezetben az előkert legkisebb mélysége 3 m Balatonmáriafürdő központja, üzletek, éttermek, az ismert Florida fagyizó, vasútállomás pár percen belül elérhető. Ha különleges, egyedi, part menti telken szeretne nyaralni, építkezni, ne maradjon le erről az egyedülálló ajánlatról!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halmosi Anita Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halmosi Anita Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY