Eladó telek Balatonederics 810 nm
Eladó telek Balatonederics 810 nm
Eladó telek Balatonederics 810 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7905975
Referenciaszám: T037229
Frissítve: 17 napja

Balatonederics eladó építési telek 810 m² telekterületű: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
24 568 Ft/m²
810 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 58 596 Ft
Második évtől
79 416 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiemelt ajánlat az Otthon Centrum kínálatában! A telek mérete 810 m2, de lehetőség van a szomszéd irányába bővíteni (kb.200-300 m2-t, a vételárat ez nem képezi). A közművek a közelben. A 84-es számú útról megközelíthető aszfaltos úton könnyen megközelíthető. Lf2 övezeti besorolásba tartozik „Az övezetben elhelyezhető: - Legfeljebb egy 2 lakásos főépület. - Mezőgazdasági építmény. - A helyi lakosság ellátását szolgáló nem zavaró hatású kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó épületek. - Szálláshelyeket is tartalmazó szolgáltató épületek. - Helyi igazgatási, egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épület.” Övezeti jellemzők: -30%-ban beépíthető. -A maximális építmény magassága 4 m lehet -DK-i tájolása van -Falusi CSOK igényelhető Balatonederics az első balatoni település Sopron irányából, így méltán nevezhető a Balaton kapujának is. Keszthely és Tapolca között helyezkedik el félúton, ami 15 perc alatt érhető el autóval. Nyugodt, csendes község, kis lélekszámmal. A Keszthelyi-fennsík keleti szélénél helyezkedik el; a Balaton északi partján haladó 71-es főút és a Balatont Sopronnal összekötő 84-es főút találkozásánál. A település folyamatosan fejlődik, szépül. A közelben sok látnivaló és élmény kínálkozik az ide látogatóknak. pl.: Csodabogyós barlang, Afrika múzeum, strand... Így befektetésnek, üzleti céllú felhasználása is jó alapja lehet a terület megvásárlása. Ha a hirdetésben szereplő építési telek felkeltette figyelmét, esetleg további kérdés merült fel Önben, akkor kérem, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Keményfi Attila Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Keményfi Attila Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY