Eladó telek Balatonberény 1434 nm
Eladó telek Balatonberény 1434 nm
Eladó telek Balatonberény 1434 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8086445
Referenciaszám: T038061
Feltöltve: 16 napja

Balatonberény eladó építési telek 1434 m² telekterületű: 31,9 millió Ft

31,9 millió Ft
22 245 Ft/m²
1434 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 93 930 Ft
Második évtől
127 306 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A BALATON DÉLI PARTJÁN, BALATONBERÉNYBEN ÉPÍTÉSI TELKET KÍNÁLUNK ELADÁSRA. AZ INGATLAN FŐBB JELLEMZŐI: - csendes, átmenő forgalomtól mentes utca - rendezett környék - összközműves ( víz, gáz, csatorna), villany a telek előtt található. A fizetős és szabad strand, éttermek, vasútállomás, élelmiszerüzletek, gyógyszertár, buszmegálló a közelben. A horgászok által is kedvelt Csicsergő-sziget, vitorlás kikötő, Balatonberény kedvelt üdülőhely a Balaton déli partján, a szőlőhegye kedvelt célpontja a borturizmus és kerékpáros turizmus kedvelőinek. A település a Balatonboglári borvidék részét képezi. Új látványosság a tavalyi évben átadott Hamvas Béla kilátó. Számtalan belföldi és külföldi család vásárolt nyaralót a környéken. Balatonszentgyörgy és Balatonkeresztúr között helyezkedik el, 4 kilométerre a Zala folyó torkolatától. Az M7 autópálya lehajtó pár percen belül elérhető. A szomszédos településekről is jól megközelíthető. Rendszeres autóbuszjárattal, vonattal is elérhető a Budapest-Nagykanizsa vasútvonalon. Megtekintéssel, további információval kapcsolatban várom megkeresését. Az adatok tájékoztató jellegűek.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halmosi Anita Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halmosi Anita Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY