Eladó telek Badacsonytördemic 800 nm
Eladó telek Badacsonytördemic 800 nm
Eladó telek Badacsonytördemic 800 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8043067
Referenciaszám: 43405
Frissítve: 19 napja

Badacsonytördemic eladó építési telek 800 m² telekterületű: 37,5 millió Ft

37,5 millió Ft
46 875 Ft/m²
800 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 419 Ft
Második évtől
149 654 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A CASANETWORK BALATONFÜREDI irodája eladásra kínálja a 2473-as számú, üdülő övezetben található belterületi ÉPÍTÉSI TELKÉT BADACSONYTÖRDEMICEN. A CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált BADACSONYTÖRDEMICEN található kiváló adottságú ÉPÍTÉSI TELEK jellemzői: - 800 m2 belterületi , építhető , teljes közművel ellátható ( gáz a telken ) a többi  közmű a telek előtt található - kiváló adottságokkal rendelkező örök  TÁJPANORÁMÁS  ( Badacsonyra ) építési telek  - aszfaltos útról minden évszakban könnyen megközelíthető  - építkezési szempontból is kedvező ( közel sík terület ) - strand,  vasútállomás, bolt a közelben 5-10 perc sétával elérhető - Üh1 övezeti besorolású terület , beépíthetősége 15%-os, szabadon álló és 4,2 m építménymagasságú tetőtér beépítéses épület helyezhető el - a legkisebb zöldfelületi arány 60%-lehet - rendezett tulajdoni háttér , per és tehermentes ingatlan, azonnal megvásárolható - Badacsonytördemic és Badacsonytomaj rendkívül kedvelt települése a turistáknak és az ingatlan vásárlóknak - Badacsonytördemic a badacsonyi borvidék része. Lakói a szőlőtermesztés és bortermelés mellett főként idegenforgalomból élnek. - Amennyiben a 2473 -as számú a CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált BADACSONYTÖRDEMICEN található ÉPÍTÉSI TELEK vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon:  06 20 378 3810                                                                   " CasaNetWork-A civilizált ingatlanértékesítés artériája ! "

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ugrai András CasaNetWork Balatonfüred Az iroda összes hirdetése
+36 20 378 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ugrai András CasaNetWork Balatonfüred Az iroda összes hirdetése
+36 20 378 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY