Eladó telek Ácsteszér 2192 nm
Eladó telek Ácsteszér 2192 nm
Eladó telek Ácsteszér 2192 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7563451
Referenciaszám: T034883
Feltöltve: 16 napja

Ácsteszér eladó építési telek 2192 m² telekterületű: 3,5 millió Ft

3,5 millió Ft
1 597 Ft/m²
2192 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Táncsics Mihály szülőfalujában, Ácsteszéren kínálok eladásra egy remek elhelyezkedésű építési telket. Közel 2200 négyzetméteres a terület, melyre akár 325 négyzetméternyi épület is felhúzható, az utcafronttól számítva 65 méter mélységig. Az ingatlanon belül helyezkedik el a víz és a csatorna, a gázcsonk közvetlenül a telek előtt, a villany pedig az utcán található. A telek a főutcán van, közel a közhivatalokhoz. A településen bölcsöde működik, szintén gyalogosan elérhető távolságban. Ácsteszér község környéke tele van remek kirándulóhelyekkel, néhány kilométerre található az ország legszebb fekvésű települése Súr, valamint Csatka, ahol a szentkút található. A közvetlen szomszéd települések Súr, Csatka, Aka, Bakonyszombathely. A legközelebbi elérhető városok Mór és Kisbér, de autóval egy órányira található Veszprém, Tatabánya, Székesfehérvár, Győr, Komárom, Tata, Pápa. Amennyiben felkeltette érdeklődését a telek, keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Balázs Otthon Centrum - Komárom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Balázs Otthon Centrum - Komárom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY