Eladó telek Lakhegy 3554 nm
Eladó telek Lakhegy 3554 nm
Eladó telek Lakhegy 3554 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7269443
Referenciaszám: 156097
Feltöltve: 19 napja

Lakhegy eladó egyéb telek 3554 m² telekterületű: 4,5 millió Ft

4,5 millió Ft
1 267 Ft/m²
3554 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalaegerszegi Openhouse ingatlaniroda eladásra kínálja #156097 Lakhegy településen található belterületi építési telket! "Egy cseppnyi falu Zala megye szívétől északra, Vas megye határán. A Sárvíz patak völgyét nyugatról kísérő napfényes dombvonulat tetején nyújtózik, mely híres szőlőseiről és gyümölcsöseiről." Főbb jellemzők: - A telek belterületi építési telek. - 3554m2 nagyságú. - Lf-1-es besorolásban. - Közművek az utcában. - 22 méteres utcafronti szélességgel. - Oldalhatáron álló építési mód. - Lakó ingatlan esetén 4,5 méteres homlokzati magasság. - Aszfaltos úton megközelíthető. - Telefon, internet, TV hálózati hozzáférhetőség! - Szomszédság kulturált, biztonságos környezet! - A telek hátsó része alkalmas gazdálkodásra, jelenleg is művelik. - Bolt, mozgóposta, Óvoda, Orvosi ellátás. - Egerváron további intézmények, boltok, szociális létesítmények. - Közvetlen közelében Egervár és Győrvár, a település autóval 15 percre Zalaegerszegtől! Amennyiben az alábbi belterületi telek vagy bármely más ingatlan hálózatunkból felkeltette érdeklődését, hivatkozzon a #156097 számú azonosítóra és keressen bizalommal: Szanyi Csaba - +36709055148 Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel és CSOK tájékoztatással áll rendelkezésére. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY