Eladó lakás Csokonyavisonta 24 nm
Eladó lakás Csokonyavisonta 24 nm
Eladó lakás Csokonyavisonta 24 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7993173
Referenciaszám: NY011591
Frissítve: 14 napja

Csokonyavisonta eladó egyéb lakás 1 szobás: 7,5 millió Ft

7,5 millió Ft
312 500 Ft/m²
24 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 21 767 Ft
Második évtől
29 705 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csokonyavisonta a 68-as főút mellett, Barcstól 13 kilométerre északra fekszik. A Csokonyavisontai Gyógy- és Strandfürdő: alkáli-hidrogén-karbonátos, magas jodid, fluorid és metakovasav tartalmú vize 1943-ban olajkutatás során jutott a felszínre. A gyógyvizet savtúltengés, emésztési zavarok, funkcionális epebántalmak, székrekedés, gerincbántalmak, nőgyógyászati idült panaszok, vesebetegségek és mozgásszervi problémák kezelésére ajánlják. 8 medence várja a turistákat. Négy fedett és négy nyitott. Rengeteg a gyógy- és wellness szolgáltatás a strand területén. A strandtól két perc sétára kínálunk eladásra egy dupla telkes nyaralót. Az ingatlan jellemzői: - dupla telekkel, betonozott résszel (kocsibeálló) - helyiségek: szoba, konyha, előszoba és fürdőszoba wc-vel - bútorozott -klimatizált ( hűtésre- és fűtésre alkalmas klímával) - víz-, villany-, csatorna bevezetve Ha felkeltette érdeklődését az általunk kínált ingatlan, kérem keressen a fenti telefonszámon! Irodánk teljeskörű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitelügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Ránicsné Vida Gabriella Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Ránicsné Vida Gabriella Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY