Eladó ház Zalaszentgrót 70 nm
Eladó ház Zalaszentgrót 70 nm
Eladó ház Zalaszentgrót 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7550017
Referenciaszám: NY010649
Feltöltve: 18 napja

Zalaszentgrót eladó egyéb ház 3 szobás: 13,5 millió Ft

13,5 millió Ft
192 857 Ft/m²
70 m²
Alapterület
4604 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 39 180 Ft
Második évtől
53 470 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÁSRA KÍNÁLUNK ZALASZENTGRÓTON, A ZALA FOLYÓ VÖLGYÉRE PANORÁMÁS KÖZEL FÉL HEKTÁR ZÁRTKERTI BIRTOKOT KÉT ÉPÜLETTEL A várostól pár kilométerre lévő ingatlan sokoldalú felhasználás lehetőségét rejti magában, mely célszerű átalakítás után kibontakoztatható. Önálló családi gazdálkodásra, lakóhelynek, kézműves termelésre, nyaralónak, hobbi kertnek egyaránt megfelel. Ez a zártkerti rész már utcanévvel és házszámmal is rendelkezik, így állandó lakhatásra lakcímkártya kiváltható. Területe ideális fekvésű saroktelek, mintegy 100 méter hosszan aszfaltút, 60 méteren földút határolja. Keletre néző, enyhén lankás. Buszmegálló 50 m, a város 2 km . A telek egy helyrajzi számon, a következő művelési ágakban van: 2884 m2 szántó ( lucernás ) 1004 m2 szőlő, (főként Zweigelt, és csemege fajták ) valamint 716 m2 legelő és gazdasági épület. Utóbbi a valóságban gondozott udvar a házakkal, gyümölcsfákkal, tárolókkal, állattartásra is alkalmas ólakkal. Az összes közmű elérhető. A villany bevezetésre került, gáz, vezetékes víz, szennyvíz csatorna az utcán. A házat saját kút látja el használati vízzel. Termő gyümölcsfák: alma, szilva, datolyaszilva, mini kivi, füge, körte, őszibarack, dió, meggy, szelídgesztenye. Az épületekről: A főépület vegyes falazatú, cseréptetős, igény szerint felújítandó. Jelenlegi beosztása: tágas előtérből két szoba és egy fürdőszoba + wc nyílik. A ház meghosszabbításában nagy pajta van, ami bevonható a lakótér bővítésébe. Mögötte tároló zöldséges veremmel. A konyha (nyárikonyha ) funkcióját a másik, tégla építésű házikó felső szintjén lévő helyiség látta el, alatta a szőlő feldolgozására, bortárolásra szolgáló pince előtérrel. Zalaszentgrót, a Zalai Termál-völgy jelentős települése magában hordozza az egykori mezőváros vidékies báját, és a modern kisváros és járási székhely minden mai igényt ( egészségügyi, kereskedelmi, szociális intézmények, szolgáltatások ) kielégítő funkcióját. Fekvése vetekszik a Balaton-felvidék szépségével, az osztrák határ közelsége pedig a nyugat-európai turisták és betelepedők számára egyaránt vonzóvá teszi. Az ingatlan és környezete számos kikapcsolódási lehetőséget kínál. Termál gyógyfürdők, lovardák, horgász tavak és világszínvonalú golfpálya várja az aktív pihenésre vágyókat, mindössze 5- 15 perces autó- vagy kerékpár útra. Adottak az erdei kirándulások, bor- és gasztronómiai túrák, vadászat lehetősége. Amennyiben felkeltette érdeklődését a birtok, és/vagy további kérdése van, várom jelentkezését az adott elérhetőségeken.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1960
Terasz:
7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bruckner Éva Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bruckner Éva Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY