Eladó ház Verőce 50 nm
Eladó ház Verőce 50 nm
Eladó ház Verőce 50 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7775973
Referenciaszám: H469037
Frissítve: 18 napja

Verőce eladó egyéb ház 3 szobás: 39 millió Ft

39 millió Ft
780 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
1500 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 113 188 Ft
Második évtől
154 468 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Verőcén, Borbély-hegyen az ún. Magyarmál területén található 1500nm -es telken, 50nm-es nyaralót! Az 50nm -es faház 1500nm- es telken, a Magyarmáli részen található, a Verőce és Szendehely közötti aszfaltozott útról könnyen megközelíthetjük. A tulajdonosok a kétszintes faházat stabil beton alapra helyezték el. Az alsó részen, a bejárat előtt egy fedett terasz, majd egy előtér, étkező, nappali, konyha, fürdőszoba (zuhanykabinnal) és egy külön mellékhelyiség lett kialakítva. A nappaliból belső lépcsőn jutunk fel az emeletre, ahol két közel 11nm -es szoba kialakítása, illetve szigetelése már folyamatban van, a befejezését a következő tulajdonos saját igénye szerint valósíthatja meg. A házban van víz, villany, vezetékes telefon és internet. A fűtést elektromos kandallóval oldották meg, a szennyvíz elvezetés, derítőbe történik. A telek gyönyörű fákkal, bokrokkal tarkított, remek lehetőségeket kínál akár saját részre nyaralónak, vendégháznak, esetleg átalakítható állandó lakhatásra is. A környéken több házat is életvitelszerűen használnak. Az ingatlan tulajdonlapi besorolása: Kivett zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület. A ház építési engedélye rendelkezésünkre áll. A Börzsöny lábánál, majd az Ipoly völgyében haladó Vác–Balassagyarmat-vasútvonal, Magyarkút-Verőce megállóhely érintésével és 15 perces sétával, könnyedén eljutunk az ingatlanhoz. Verőcére 40 perc alatt lehet eljutni vonattal a Budapest Nyugati pu- ról. (Vác 10 perc alatt, innét Budapest 30 perc alatt elérhető vonattal.) Személyautóval az M2 -es autóúton, 35-40 perc alatt Budapesten lehetünk. A környék kikapcsolódásra és pihenésre tökéletes, akkor is ha az ember a vízpartot (Duna part közel van, rengeteg lehetőséget kínál) vagy ha a hegyeket szereti, a táj mindkét igényt kielégíti. Amennyiben a hirdetés felkeltette a figyelmét, további információért forduljon hozzám bizalommal, állok rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1980
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíró-Csitári Tünde Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíró-Csitári Tünde Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY