Eladó ház Tiszatelek 70 nm
Eladó ház Tiszatelek 70 nm
Eladó ház Tiszatelek 70 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7751028
Feltöltve: 10 hónapja

Tiszatelek eladó egyéb ház 2 szobás: 9,5 millió Ft

9,5 millió Ft
135 714 Ft/m²
70 m²
Alapterület
1900 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 27 571 Ft
Második évtől
37 627 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A tanya azonnal beköltözhető/betelepíthető, felújított, összközműves, főútvonalról elérhető. A településen van iskola, óvoda, orvosi rendelő, 2 posta, boltok, egyéb szolgáltatás, Nyíregyháza 20 km-re, rendszeres buszközlekedés hétvégén is. A lakóház tornácos, 2 szoba, konyha, fürdő + wc, kamra, folyosó elosztással rendelkezik. Hagyományos vályogfal, kb. 50 cm vastagsággal, tégla alap, műanyag nyílászárók, laminált padló és kőburkolat, felújított tetőszerkezet. A fűtési jelenleg cserépkályha, kandalló, gázkonvektor vagy elektromos fűtés formájában használható. A tanya pályázhat pl. a - Falusi CSOK - a 100%-os lakossági napelem pályázat - tanyafejlesztési pályázatokban. Az ingatlan állattartásra alkalmas. A tanyakertben van még - egy bővíthető fóliasátor, - fedett, külső lóállás, - fedett, külső széna- és szalma tároló, - belső, fedett szénás és takarmány tároló, amit kedved szerint oszthatsz kisebb terekre, - baromfi és sertés nevelésre, tartásra alkalmas ólak, amikhez padlástér is tartozik, kisbálás szálastakarmány tárolására, - kecske ól (kb. 4 férőhelyes, osztható), szénapadlással - lóistálló (max. 4 ló elhelyezésére), szénapadlással - nyúlketrecek - nyári konyha + kamra - tűzifatároló - kazánház - műhely - fúrt kút - előkert - gyógynövény kert.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
kert
jó közlekedésű
étkező
kamra
terasz
melléképület
műhely
parabolaantenna
kábeltévé
internet
telefon
bútorozott
vízórás
hőszigetelt
kandalló
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 980 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 980 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY