Eladó ház Szentbékkálla 70 nm
Eladó ház Szentbékkálla 70 nm
Eladó ház Szentbékkálla 70 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8096080
Referenciaszám: NY011713
Feltöltve: 11 napja

Szentbékkálla eladó egyéb ház 2 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
712 857 Ft/m²
70 m²
Alapterület
5816 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Káli-medence, a Balaton-felvidék lenyűgöző természeti-tájképi világának egyik koronaékszere ez a romantikus, békés, idilli táj. Szentbékkálla a Káli-medence szívében,természeti értékekkel bőségesen megáldott környezetben helyezkedik el a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén. A falu feletti Öreg hegyen kínálok eladásra egy örök panorámás házat. A bazaltkő építésű egyszintes ház alapterülete 70 nm,bontandó állapotú. Az épület szoba és borospince felosztással rendelkezik. Ha bontás mellett dönt az új tulajdonos, azonos méretű épület felépítését engedélyezik. A telek mérete 5816 nm , ami 2 helyrajzi számon nyilvántartott,szántó.rét.gazdasági épület besorolással. Villany bevezetve ,víz jelenleg esővízgyűjtő ciszternából megoldott. Megközelítése aszfaltos ,majd rövid szakaszon murvás,füves úton lehetséges. A telek bármely pontjáról mesés örök panoráma a környező hegyekre, a hegycsúcsok közt megcsillan a Balaton víztükre is. A csodálatos panoráma ,igazi szabadság életérzést nyújt ,egyre többen emlegetik csak magyar Provence-nak a Káli medence területét. Szentbékkálla a Káli medence ékköve , gyönyörű fekvésű, hangulatos község a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén, a Balatontól 10 km- re található. Szépen rendbe hozott régi házai, romantikus utcácskái, fogadói, tüzes fehérbora kedvelt üdülőfaluvá avatják. A festői és igen élő falucska egy délnek tekintő domboldalra kúszik fel a Balaton-felvidéki Káli-medencét északról karéjosan lezáró erdős hegyek ölelésébe,nem csupán a különleges panoráma, sok természeti látnivaló adódik, hanem olyan éghajlati védettség is, ahol évente mintegy 2000 órányit süt a nap. A falu határában nyugatra fekszik a híres Kőtenger ami a Szent András energia vonalon helyezkedik el, jótékony hatású energia kisugárzással rendelkezik. Sokan járnak ide rendszeresen energiát gyűjteni,feltöltődni.. A település mellett emelkedik a Fekete-hegy, mely kiváló kirándulóhely. Innen csodálatos kilátás nyílik nemcsak a festői Káli-medencére, hanem a Tapolca-medence tanú hegyeire, a Balatonra, a Tihanyi félszigetre és a hegytető tavaira is. Szentbékkálla, ideális kiindulóhelye a Balaton-felvidéki kerékpáros, gyalogos és autós túráknak. A település Tapolcáról és Zánkáról könnyen megközelíthető. Ha felkeltette az érdeklődését , hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1910
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tollasné Horváth Éva Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tollasné Horváth Éva Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY