Eladó ház Nikla 36 nm
Eladó ház Nikla 36 nm
Eladó ház Nikla 36 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8048932
Referenciaszám: H482654
Frissítve: 16 napja

Nikla eladó egyéb ház 1 szobás: 1,99 millió Ft

1,99 millió Ft
55 278 Ft/m²
36 m²
Alapterület
1234 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Somogy megyében , festői környezetben található a csaknem háromszáz lelkes kisközség, Nikla. Öreghegy külterület, amely része Nikla község területének, amelynek központjától számítva nagyjából 3 kilométer távolságra található. Nikla külterületi részén Öreghegyen gazdasági épület, telek eladó. A zártkerti telek alapterülete nm,. Tulajdonlapon gazdasági épület, szőlőként nyilvántartott. A területen szőlő , gyümölcsfák találhatók. Aszfalt és földúton megközelíthető. Igény esetén lehetőség van további területek vásárlására is. Marcalitól 11 kilométerre keletre, a Balatontól (Balatonfenyvestől) közúton 30, légvonalban 15 kilométerre délre fekszik. Központján az Öreglak-Marcali közti 6704-es út halad keresztül, Lengyeltótitól a 6708-as út vezet idáig, Buzsákon keresztül. Vasútvonal nem érinti. Marcali és Csiszta-termálfürdőtől 15 perces autóutra megközelíthető. Ha felkeltette az érdeklődését,hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halmosi Anita Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halmosi Anita Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY