Eladó ház Kőröshegy 40 nm
Eladó ház Kőröshegy 40 nm
Eladó ház Kőröshegy 40 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7678277
Referenciaszám: NY010867
Feltöltve: 19 napja

Kőröshegy eladó egyéb ház 2 szobás: 27,5 millió Ft

27,5 millió Ft
687 500 Ft/m²
40 m²
Alapterület
2656 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 79 812 Ft
Második évtől
108 920 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KŐRÖSHEGY KISHEGYI RÉSZÉN INGATLAN ELADÓ ! Eladásra kínálunk a Balatontól 5 km -re lévő , Kőröshegyen egy zárt kerti ingatlant. A terület : 2656 m2. Közművek : víz , villany + ipari áram bekötve. A HÉSZ alapján a terület 3 % - ban beépíthető. A telken a 40 m2 -es alap épület jelenleg egy szobából , előtérből és egy 20m 2- es boltíves boros pincéből áll. Erre az alapra az ingatlan felfelé is bővíthető. A telek aszfalt út csíkon bármikor könnyen megközelíthető. A kert része kordonos művelésű szőlővel és termő gyümölcsfákkal beültetett , folyamatos gondozás , művelés alatt áll. A szomszéd ingatlanokat tulajdonosaik nyaralóként használják. A telek panorámája részben a Balatonra , a Kőröshegyi Öreg hegyre , Boroc hegyre , a völgy hídra páratlan ! A település végétől közvetlen kerékpár út vezet a Szántódi , Zamárdi , Balatonföldvári strandokra. Kőröshegy dinamikusan fejlődő , folyamatosan épülő , szépülő település. Helyben megtalálható : Önkormányzat , felnőtt - gyermek háziorvosi ellátás , gyógyszertár , óvoda , bevásárlási lehetőségek . Kérdéseivel , nyugodtan hívjon hétvégén is !

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Földi Beatrix Ilona Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Földi Beatrix Ilona Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY