Eladó ház Füzér, Vár utca 17 80 nm
Eladó ház Füzér, Vár utca 17 80 nm
Eladó ház Füzér, Vár utca 17 80 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8096545
Frissítve: 11 napja

Füzér eladó egyéb ház 2+1 fél szobás: 17 millió Ft

17 millió Ft
212 500 Ft/m²
80 m²
Alapterület
1500 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 49 338 Ft
Második évtől
67 332 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladasra kínálok Fűzéren parasztházat. 80m2-és hosszú parasztház ,az ingatlan alap terulete 1500m2 plusz nyárikonyha 30 m2-es!Az inagtaln statikailag jo allapotban van ! Az ingatlan teher mentes falusi Csok igenyelheto rá!!!Mint a legtöbb ilyen korú házakat ezt is szükséges felújítani, de szakértő mesteremberekkel orvosolhatók a hibák. 2 szobát foglal magába alatta pince van komfort nélküli, az évek meglátszanak az ingatlanon, van rajta teendő bőven, viszont ami nem változott az a szobákban lévő fagerenda minősége, érdemes lenne újra gondolni ezt az ingatlant! Gyönyörű szep panorámával ! Nagy kertel ! Nyugodt csendes környezetben ! Nagyon jó szomszédokkal!Pont a Fűzéri Vár alatt található az ingatlan ! Az ingatlanban a fűtés nincs beszerelve és a víz sincs csak az udvarban van bent ! villany bent van a házban a gázcsonk az udvarban!található rajta egy mellék épület és ásott kút! Mesés, klasszikusan szép igazi parasztház varázsolható belőle. Telek optimális méretű, akár több autóval is be lehet állni kényelmesen. Csodás környezetben keres ingatlant, hétvégi háznak, vagy befektetés jelleggel? Megtekintésre előzetes telefonon történő egyeztetést követően van lehetőség!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
komfort nélküli
kert
csendes
panoráma
kamra
pince
melléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Mester Csaba
+36 70 592 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Mester Csaba
+36 70 592 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY