Eladó ház Balatonmáriafürdő 86 nm
Eladó ház Balatonmáriafürdő 86 nm
Eladó ház Balatonmáriafürdő 86 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8041076
Referenciaszám: NY011641
Frissítve: 20 napja

Balatonmáriafürdő eladó egyéb ház 4 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
929 070 Ft/m²
86 m²
Alapterület
420 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 231 890 Ft
Második évtől
316 462 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonmáriafürdő-Balatonkeresztúron 90 %-os készültségű családi ház eladó! Az ingatlan belső festése és az udvar térkövezése hiányzik még, a vételárban ezek benne foglaltatnak, várhatóan május végére készül el. A modern kor elvárásainak megfelelően nagy, világos terek jellemzik az épületet, mely téglából, szigeteléssel készült, cseréppel fedett, hőszigetelt nyílászárókkal szerelt. Nagy amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba található benne praktikus elrendezésben. A fűtésről elektromos kazánnal működtetett padlófűtés gondoskodik, mely könnyedén átállítható hőszivattyúra is. A nappaliban egy fatüzelésű kályha is emeli a komfortot. A nyári hónapok hősége ellen egy klímaberendezés kiépítése is folyamatban van. A melegvízet villanybojler adja. Az épület ikerházként lett megépítve, de mindkét félnek külön főfala van és közötte szigetelés lett beépítve, így teljesen szeparált a másiktól. A Balaton közelsége miatt akár saját részre, akár kiadásra is remekül hasznosítható ez az új ingatlan. Balatonmáriafürdő/Balatonkeresztúr a déli part egyik legkedveltebb települése köszönhetően a több kilométeres lassan mélyülő vizű partszakaszának, melyen több szabadstrand és a központi fizetős strand található. Kitűnő infrastruktúra, parti sétány, különféle üzletek teszik élvezetessé a nyaralást. A horgászat szerelmesei a közeli Nyugati övcsatornán hódolhatnak szenvedélyüknek, a sportot kedvelők pedig a balatoni kerékpárutat használhatják. Amennyiben lát fantáziát ebben az ingatlanban, kérem hívjon, nézzük meg közösen.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Szilveszter Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Szilveszter Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY