Eladó ház Badacsonytördemic 96 nm
Eladó ház Badacsonytördemic 96 nm
Eladó ház Badacsonytördemic 96 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7456063
Referenciaszám: NY010476
Feltöltve: 18 napja

Badacsonytördemic eladó egyéb ház 3 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
519 792 Ft/m²
96 m²
Alapterület
1591 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Badacsonylábdihegyen ajánlom figyelmébe, ezt a vasútállomástól 100 méterre -, a Balaton partjától és a helyi strandtól 200 méterre fekvő - , könnyen megközelíthető, csendes helyen lévő ikerház felet. A nyaralóként használt épület jó elrendezésű, víz, villany, csatorna közművekkel ellátott, és a gáz is telken belül van. Fűtése jelenleg cserépkályhával megoldott. A földszinten egy nyári konyha és a boros pince található, felette a nappali-étkező, konyha, fürdőszoba és egy hálószoba, míg a tetőtérben két szoba került kialakításra. Az 1. emeleten egy nagyobb terasz, a tetőtérben egy erkély kapcsolódik az épülethez, ahonnan gyönyörű balatoni panoráma tárul elénk mind a Balatonra, mind a Badacsonyra! Az épülethez tartozó telek jelenleg osztatlan közös az ikerház másik felének tulajdonosával, de szerződésben rögzíthető a használati megosztás, ami évek óta működik, így ez alapján 1591 nm tartozik hozzá. A helyi építési szabályzat szerint az Üh1-es övezetben az építéshez 800nm telekterület szükséges, és 15% a beépíthetőség, ez alapján akár egy másik nyaraló is építhető, természetesen a megosztás után. Amennyiben kérdése van az ingatlannal kapcsolatban vagy szeretné azt megtekinteni, kérem keressen a feltüntetett elérhetőségek egyikén!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tápi-Bódis Kitti Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tápi-Bódis Kitti Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY