Eladó ház Badacsonytomaj 240 nm
Eladó ház Badacsonytomaj 240 nm
Eladó ház Badacsonytomaj 240 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7658576
Referenciaszám: NY010832
Feltöltve: 16 napja

Badacsonytomaj eladó egyéb ház 9 szobás: 96 millió Ft

96 millió Ft
400 000 Ft/m²
240 m²
Alapterület
1187 m²
Telek
9 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 278 616 Ft
Második évtől
380 230 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk Badacsony kedvelt utcájában épült családi házat, mely nyaralónak vagy vendégháznak is alkalmas. Az ingatlan hasznos területe 240 nm, melyet a szuterén, fölszint és tetőtéri beépítettség ad. Az épület sok lehetőséget ad szálláshely üzemeltetésre, mivel 9 szoba, 4 fürdőszoba, két konyha, tárolók, és nappali is rendelkezésre áll. Az épület elhelyezkedése a Balaton közelsége miatt – felújítást követően – biztos bevételi forrás. De nagyobb családi nyaraló vagy többgenerációs családi ház is kialakítható. Az épület tulajdoni lap szerint lakóépület, így a Falusi CSOK is igénybe vehető megvásárlás esetén. Közművek közül víz, csatorna, villany és gáz is rendelkezésre áll. A ház masszív alapokra épült, a szuterén rész bazaltkőből, a földszint és a tetőtér tégla falazatú. A házhoz tartozó terület 1187 nm, mely elég teret ad parkosításra, kerti kiülő készítésre, de akár a ház további növelésére is. A legközelebbi strandok és a centrum 300 méter távolságban elérhetők. Badacsony a Balaton parti települések első vonalába tartozik, a Szőlő és a Bor városa. Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően nem csak nyáron, hanem az őszi – tavaszi időszakban is kedvelt kirándulóhely. elérhetők. Amennyiben kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban vagy szeretné azt megtekinteni, úgy várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Màrkus Andrea Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Màrkus Andrea Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY