Eladó ház Ábrahámhegy 45 nm
Eladó ház Ábrahámhegy 45 nm
Eladó ház Ábrahámhegy 45 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8084534
Referenciaszám: NY011698
Frissítve: 18 napja

Ábrahámhegy eladó egyéb ház 2 szobás: 69 millió Ft

69 millió Ft
1 533 333 Ft/m²
45 m²
Alapterület
3548 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 200 256 Ft
Második évtől
273 290 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szívesen kávézna minden reggel egy elképesztően gyönyörű Balatoni örök panorámás erkélyen? Akkor Ábrahámhegyen van a helye. Építse meg itt álomotthonát vagy nyaralóját. A terület enyhén lejtős, 3548m2-es szőlő és gazdasági épület besorolású. 3%- ban beépíthető,víz,villany a telken belül található. A pince és előkészítő helyiség alapterülete 45m2. A telek egy része szőlővel beültetett ( olaszrizling), a másik részén pedig akácos található. Elhelyezkedését tekintve kb.15 perces sétával megközelíthető a strand, a faluközpont, ahol kávézó és sportház is található. Önálló kikötővel rendelkezik, így a hajózni vágyóknak is remek lehetőség. Számos túra útvonal áll még rendelkezésre. Igényes szép és csendes környezetben terül el, a kilátás pedig magáért beszél. A helyi építési szabályzat szerint: (Mk-6) kertgazdasági mezőgazdasági terület (szőlőkataszteri területen) 26.§ A gazdasági épülettel beépíthető minimális telekterület 2700 m2. Gazdasági épületet csak művelt telekre, legfeljebb 3 %-os beépítettséggel lehet építeni, de a létesíthető maximális beépített földszinti bruttó alapterület 150m2 lehet. Műveltnek az a telek minősül, amelynek legalább 80 %-án az ingatlan-nyilvántartás és a valós állapot szerint művelt szőlőkultúra található. A további építészeti feltételeket a külön jogszabályok határoznak meg. Az övezetben a talajelsodródást mérséklő művelési módokra való áttérés kötelező. Ha felkeltette az érdeklődését, kérem keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ódor Adrienn Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ódor Adrienn Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY