Eladó ház Zsámbék, Zártkert 360 nm
Eladó ház Zsámbék, Zártkert 360 nm
Eladó ház Zsámbék, Zártkert 360 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7972231
Referenciaszám: HZ022158
Frissítve: 11 napja

Zsámbék eladó családi ház 4+3 fél szobás: 115 millió Ft

115 millió Ft
319 444 Ft/m²
360 m²
Alapterület
4907 m²
Telek
4+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 333 759 Ft
Második évtől
455 483 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Paradicsomi birtoka lehet Zsámbékon!Erdő szélén, mesés panorámával a budai hegyekre és a romtemplomra!Az ingatlan Zsámbék Szőlőhegyén, az erdő alatt, csendes zsákutca végén helyezkedik el, közvetlenül a belterület határán lévő, zártkerti, kertvárosias övezetben, a belvárostól kb. 500 méterre.A közel fél hektáros, enyhén emelkedő telek közepén 1998-ban épült a 3 szintes, 3 generáció együttélésére is alkalmas, 360 nm-es családi ház. Igényes kivitelezéssel készült, YTONG építőelemekkel, hőszigeteléssel, nyeregtetővel, cseréplemezes fedéssel, beltéri medencével és wellness részleggel.Megépítése óta több alkalommal korszerűsítették. 2020-ban a tetőtérben fa, hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre, az emeleti konyhát és szobákat laminált parkettával burkolták, a tető lécezését és fedését cserélték, új ereszcsatornát készíttettek.Fűtése jelenleg vegyes tüzelésű kazánnal történik, a napelemes, modern fűtést már az új tulajdonos tervezheti meg.Minden helyiségben padlófűtést építettek be, a földszinti úszómedencénél radiátor is üzemel.A vizet bő vizű, bevizsgált fúrt kút biztosítja 65 méter mélyről, házi vízművel.A melegvízről télen a kazán, nyáron a napkollektor gondoskodnak, de elektromos fűtőbetét is rendelkezésre áll.A házi szennyvíztisztító 8 m3-es, gyökérzónás kiegészítéssel működik.A teljesen körbekerített, 4907 nm-es telek 'U' alakú.A kényelmes, otthonos családi ház előtt, a kert bejáratánál egy földbe süllyesztett, 85 nm-es, 6 állásos garázs rejtheti a család autóparkját.A családi ház fölötti parkban megbújik még két kisebb, lakható faház és egy 30 nm-es, fémszerkezetes, fedett tároló.Az egyik faházban 18nm lakrész , alatta 18 nm pince, a másikban 15 nm lakrész és 6 nm fedett terasz.A telek másik ágán a tulajdonosok népszerű lovardát üzemeltetnek.Az 500 nm-es, fémszerkezetes, fedeles, lovarda 2012-ben készült el és elektromos árammal ellátott.A nyitott, lovas gyakorlópálya kb. 450 nm méretű, mellette a szénatároló két szinten összesen 210 nm.Fölöttük a panorámateraszon megpihenve a város és a Budai-hegyek látványában gyönyörködhetünk.A parkosított kertben dísznövények, termő gyümölcsfák és egy kisebb játszótér is található.Kb. 200 méternyi, jó minőségű, aszfaltozott út fut az épületek között.A Gerecse dombjai között megbúvó Zsámbék Budapesttől nyugatra, az M1-es autópályán 20 perc alatt elérhető, mesebeli kisváros.Hangulatos, ódon utcákkal, pezsgő kulturális és gazdasági élettel. A nyugodt, természetközeli életnek és a prosperáló vállalkozásnak is kiváló helyszíne az ingatlan.Legyen Ön a leendő boldog tulajdonosa!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1998
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Magdolna Duna House - Bicske Az iroda összes hirdetése
+36 30 977 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Magdolna Duna House - Bicske Az iroda összes hirdetése
+36 30 977 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY