Eladó ház Zamárdi 500 nm
Eladó ház Zamárdi 500 nm
Eladó ház Zamárdi 500 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7138556
Referenciaszám: H437917
Feltöltve: 16 napja

Zamárdi eladó családi ház 12 szobás: 419,9 millió Ft

419,9 millió Ft
839 800 Ft/m²
500 m²
Alapterület
2333 m²
Telek
12 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 218 657 Ft
Második évtől
1 663 109 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Nagy örömmel szeretném Önnel megosztani ezt a különleges lehetőséget Zamárdiban. Egy lenyűgöző, minden igényt kielégítő luxus villa kerül eladásra mindössze 500 méterre a vízparttól. Ez a páratlan, 2017-ben épült ingatlan teljes mértékben berendezett, és minden részletében a luxust és a kényelmet tükrözi. Az ingatlan jellemzői: Összesen 10 szoba, 8 fürdőszoba, tágas nappali, konyha-étkezővel és fitness teremmel rendelkezik. A fitness terem igény esetén további 2-3 szobának is átformálható. A 2333 négyzetméteres gazdagon parkosított telekön elhelyezkedő villa kínálja a kényelmet és a kikapcsolódást egyaránt. A műfüves sportpálya, a gyerek játszótér, az intim zöld területek, az úszómedence, a kerti tó és a kisház mind a tulajdonosok szórakozását és kikapcsolódását szolgálják. Kényelmes terasz grillsütővel és fedett kerti kiülővel rendelkezik, ahol kellemes időtöltésre nyílik lehetőség. A kert- és házkapcsolatos fedett jakuzzi ház pedig egyedi atmoszférát teremt. A ház fűtését cirkókazán biztosítja, míg a hűtésről hőszivattyús klíma gondoskodik. Az ingatlan kivitelezése során csak a legjobb minőségű anyagokat használták fel, így minden részletében lenyűgöző. Ha Ön is stílusos, kényelmes és kivételes ingatlanra vágyik a Balaton közelében, ezt a lehetőséget feltétlenül meg kell néznie! További részletekért és információkért keressen minket akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2017
Terasz:
50 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Scsemelinszkaja Olga Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Scsemelinszkaja Olga Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY