Eladó ház Zalatárnok 70 nm
Eladó ház Zalatárnok 70 nm
Eladó ház Zalatárnok 70 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7872852
Referenciaszám: H474863
Frissítve: 16 napja

Zalatárnok eladó családi ház 2 szobás: 2,9 millió Ft

2,9 millió Ft
41 429 Ft/m²
70 m²
Alapterület
1823 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalatárnok csendes, nyugodt utcájában eladásra kínálom ezt az 1950-es években épült családi házat! Ingatlan jellemzői: - A ház 70m2 lakótérrel rendelkezik, vegyes falazatú (vályog,tégla) , részben bontandó állapotú. - Telek mérete 1823m2 ahol számos egészséges gyümölcsfa megtalálható (barack, szilva,alma, meggy, dió) - Beton alapzat - Fagerendás mennyezet - Cserépfedés - Fa nyílászárók - Ásott kút - Keleti tájolás - Tehermentes, rendezett tulajdonviszony, azonnal birtokba vehető Közművek: víz van, villany az állapot miatt le lett kötve, gázcsonk a telken belül, szennyvízelvezetés pedig derítőbe történik. Lokáció:Jó elhelyezkedésének köszönhetően pár perc alatt gyalogosan megközelíthető vegyesbolt, orvosi rendelő, posta, buszmegálló. Zalaegerszeg 20 perc, Osztrák-Magyar határ 28 perc, Nagykanizsa 40 perc, Keszthely illetve a Balaton 48 perc autóútra van. Az alaprajz tájékoztató jellegű! Amennyiben kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné azt megtekinteni, várom a hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Polyákné Rév Marianna Otthon Centrum - Zalaszentgrót Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Polyákné Rév Marianna Otthon Centrum - Zalaszentgrót Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY