Eladó ház Zalaszentgrót 151 nm
Eladó ház Zalaszentgrót 151 nm
Eladó ház Zalaszentgrót 151 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8081292
Referenciaszám: M272927
Frissítve: 16 napja

Zalaszentgrót eladó családi ház 6 szobás: 65,9 millió Ft

65,9 millió Ft
436 424 Ft/m²
151 m²
Alapterület
949 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 191 259 Ft
Második évtől
261 012 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Zalaszentgróton. A folyamatosan karbantartott családi házat 1984-ben építették, majd 1998-ban bővítették és teljesen felújították. A felújításról elmondható, hogy a tulajdonosok törekedtek arra, hogy jó minőségű alapanyagokkal és kiváló szakemberekkel egy problémamentes otthont alkossanak. A ház jó állapotának köszönhetően azonnal költözhető. Az épület teherhordó falazata 38-as téglából beton sávalapra épült. A födémek betonból készültek, a kétállószékes tetőszerkezetet Bramac Alpesi betoncseréppel fedték. A tetőszerkezetben 15 cm kőzetgyapot szigetelés található. A masszív falak repedésmentesek, vizesedésnek sehol nincs nyoma. A házat körbejárja a Nap, így egész nap világos és napfényes a lakótér. A fűtésről a pincében található gázkazán gondoskodik, illetve a földszinten található egy gyönyörű cserépkályha, mely képes önmagában az alsó szintet befűteni. A használati melegvizet a földszinten és az emeleten elhelyezett elektromos bojlerek biztosítják, a lakótér hűtéséről pedig két klíma gondoskodik. A házban 6 szoba, egy nappali, két-két fürdőszoba és WC, mosókonyha, gardrób és egy tágas konyha-étkező biztosítja a zavartalan együttélést akár egy nagyobb családnak, vagy biztosít békés életteret két összeköltöző generációnak. A 949 m2-es, tágas kertben található melléképületben kapott helyet két garázs, szerelő aknával és távirányítós kapuval. A melléképületben található még kerti tároló, nyárikonyha, műhely (380V) és tűzifatároló. Zalaszentgrót csendes, barátságos környezete ideális otthont biztosít fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. A városban rövid távolságon belül megtalálható minden fontosabb dolog, mint iskola. óvoda. orvosi rendelő és élelmiszerboltok. A település kedvező elhelyezkedésének köszönhetően Keszthely, Zalaegerszeg, Hévíz, Sümeg 20-30 percnyi távolságra van autóval. A gyógyfürdők szerelmesei pedig választhatják Zalaszentgrót saját termálfürdőjét, vagy 15-20 perces távolságban elérhetik Hévíz, vagy Kehidakustány termálfürdőit. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné személyesen megtekinteni, kérem, hívjon bizalommal! Az OTP Bank hátterével a kiválasztott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk és díjmentes ügyintézést biztosítunk. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk a kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1983
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
garázs
világos
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boja Péter Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 930 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boja Péter Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 930 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY