Eladó ház Zalaszentgrót, Szentpéteri utca 160 nm
Eladó ház Zalaszentgrót, Szentpéteri utca 160 nm
Eladó ház Zalaszentgrót, Szentpéteri utca 160 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7812875
Referenciaszám: HZ011749
Frissítve: 17 napja

Zalaszentgrót eladó családi ház 4 szobás: 29,99 millió Ft

29,99 millió Ft
187 438 Ft/m²
160 m²
Alapterület
427 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 87 039 Ft
Második évtől
118 782 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Házat keres a zalai dombok ölelésében, a Zala folyó partjain fekvő kisvárosban Zalaszentgróton? Nagy a család? Több generáció költözne össze? Vállalkozásának keresi a tökéletes otthont? Akkor remek hírem van: eladóvá vált egy központi elhelyezkedésű 160 négyzetméteres 2 szintes 2 garázsos központi elhelyezkedésű ház Zalaszentgróton! Az ingatlan jelenlegi elosztásában a földszintre a teraszról belépve egy hallba érkezünk ahol egy impozáns cserépkályha fogad minket és az összes többi helyiség is innen nyílik így a konyha (+kamra) fürdő és wc illetve 2 szoba is. Az emeletre érve pedig hasonlóan egy előtérből érünk minden helyiséget: 2 szobát, 2 erkélyt ( egy utcafronti egy pedig kertre néző) konyhát és külön fürdőt, wc-t. Az udvar 427 négyzetméteres melyen a házon túl további melléképületek kaptak helyet  2 garázs (melyekből az egyik aknás és műhelynek van kialakítva)  és a tárolásra alkalmas építmények. Az otthon melegéről a már említett cserépkályhán túl gázcirkó fűtés gondoskodik. Infrastruktúra: boltok és szociális intézmények gyalog távon belül megtalálhatóak, a nagyvárosok, termálfürdők és a Balaton közelsége miatt akár befektetésre is alkalmas. Ha felkeltettem az érdeklődését keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsis Márk Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 532 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsis Márk Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 532 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY