Eladó ház Zalaszabar 64 nm
Eladó ház Zalaszabar 64 nm
Eladó ház Zalaszabar 64 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7991870
Referenciaszám: H481251
Frissítve: ma

Zalaszabar eladó családi ház 2 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
467 188 Ft/m²
64 m²
Alapterület
235 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 86 777 Ft
Második évtől
118 426 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalaszabar község Zala vármegyében, a Nagykanizsai járásban, a Zalai-dombságban helyezkedik el. Közvetlen közelében található a Kis-Balaton bemutató ház, nevezetes a Cirill- Metod emlékmű es a Hegyi kápolna . Hévíz , Keszthely es Kehidakustány 15-20 perc, Badacsony 40 perc. Zalaszabar a Kis-Balaton nyugati partján fekszik. Csodálatos természeti adottságai miatt a környék egyik legszebb vidéke. A közelben található a Zobori élménypark és a Kányaváry borbirtok is. Csendes mellékutcában kínálom megvételre ezt a frissen felújított meseszép ingatlant! Az ingatlan jellemzői: - 235 m2-es fehér kavicsággyal borított telek, ideális olyanoknak, akik nem szeretnek fűnyírással bajlódni - 64 m2-es kőfalból és téglából épült lakóépület, beépíthető tetőtér - a családi ház helyiségei: konyha-étkező, 2 hálószoba, fürdőszoba-WC, pince - az otthon melegét jelenleg két fatüzelésű kályha és a fürdőszobában egy elektromos fali fűtőtest biztosítja - műanyag nyílászárók, új burkolatok, friss külső színezés, a falak kapnak még egy réteg festést - víz, villany, csatorna bekötve, gázvezeték a telken belül a külső házfalon található - új víz- és villanyvezetékek, valamint új villany bojler került beszerelésre - A csendes kis mellékutcában főként külföldi ingatlantulajdonosok laknak (osztrák, német, holland). Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1955
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rimai Loretta Edina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rimai Loretta Edina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY