Eladó ház Zalakaros 160 nm
Eladó ház Zalakaros 160 nm
Eladó ház Zalakaros 160 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7990498
Referenciaszám: HZ071048-4588027
Frissítve: 4 napja

Zalakaros eladó családi ház 4+1 fél szobás: 65 millió Ft

65 millió Ft
406 250 Ft/m²
160 m²
Alapterület
450 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 647 Ft
Második évtől
257 447 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családi házat keres? Szeretne egy nyaralót, ahol kikapcsolódhat a családjával? Esetleg szeretne befektetni egy apartmanba? Amennyiben bármelyikre is igen a válasz, akkor ne habozzon, itt az idő megtenni az első lépést álmai megvalósításához. Zalakaroson eladó egy 2 szintes ház, mely befektetésnek és mindennapos használatra egyaránt tökéletes, akár több generáció részére is. A ház Zalakaros központi részen egy csendes utcában található, ami a fürdőhöz és a központhoz is sétáló távolságra van. Az ingatlan 160 nm-es, 450nm területen. Mindkét szint 80 nm és külön bejáratról megközelíthető kinti és benti lépcsővel is. A felső szinten 2 szoba terasszal, konyha étkezővel, továbbá egy wc fürdővel található. Az alsó szinten pedig szintén 2 szoba, egy konyha étkezővel, egy wc fürdővel és van még plusz egy wc és egy félszoba is. A szint 3 bejáratról megközelíthető. kert rendezett és van rajta egy fa pavilon is.10 éve a helységek és az elektronikai hálózat felújításon esett át. Az ablakokon szúnyogháló és redőny is van. Részletesebb információkért és időpont egyeztetésért hívjon bizalommal!Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek, többek között hitelügyintézéssel és energetikai tanúsítvány elkészítésével.Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magasi Tünde Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 30 218 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magasi Tünde Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 30 218 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY