Eladó ház Zalahaláp 200 nm
Eladó ház Zalahaláp 200 nm
Eladó ház Zalahaláp 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8093087
Referenciaszám: HZ085165
Feltöltve: 12 napja

Zalahaláp eladó családi ház 4 szobás: 430 millió Ft

430 millió Ft
2 150 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
3014 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 247 970 Ft
Második évtől
1 703 112 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Balaton-felvidéken, Szentbékkálla, Monostorapáti közelében eladó egy egyedülálló, lenyűgöző-panorámás, passzív földház.A közel 3000 nm-es telken elhelyezkedő 'önellátó' ingatlan 200 nm-es lakótérrel rendelkezik, melyben tágas nappali-étkező-konyha, 70 nm terasz, 3 élhető méretű hálószoba, gardrób, 2 fürdőszoba, toalett, háztartási helyiség, kamra és műszaki szoba kapott helyet. Letisztult enteriőrje a tulajdonosok izlését dícséri. A  Kanadában már jól ismert technológiával megépített lakóingatlan a természet segítsége által télen természtes melegben míg nyáron hűvösben tartja az otthont. Kiegészítő fűtésként padlófűtés és egy kandalló áll rendelkezésre. A ház működtetésének költsége kb. 4-5.000 ft/hó, napkollektorainak, szigetelésének és egyedi megvalósításának köszönhetően. Vízellátásáról víztisztító berendezéssel ellátott kút gondoskodik. Nyílászárói többrétegűek. Biztonsága érdekében kamerarendszer került beszerelésre.Gondozott, hangulatos kertjében különleges fák, leylandi ciprusok, gyümölcsfák és sziklakert kaptak helyet, melyek szépségük mellett biztosítják a meghitt környezetet is. Gépkocsik tárolására fedett udvari beálló áll rendelkezésre de kertjében továbbiak elhelyezésére is lehetőség van. Az ingatlan könnyen, aszfaltos és murvás úton közelíthető meg.A ház teljes bútorzattal, gépekkel együtt, felszerelve eladó, így ide csak személyes tárgyait kell magával hoznia!Kérdése esetén kérem, keressen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2018
Erkély:
70 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mácsainé Tischner Henriett Duna House - Keszthely, Bercsényi Miklós utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 742 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mácsainé Tischner Henriett Duna House - Keszthely, Bercsényi Miklós utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 742 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY