Eladó ház Zalaegerszeg, Botfa 39 nm
Eladó ház Zalaegerszeg, Botfa 39 nm
Eladó ház Zalaegerszeg, Botfa 39 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8055078
Referenciaszám: 168191
Frissítve: 26 napja

Zalaegerszeg eladó családi ház 1 szobás: 5,5 millió Ft

5,5 millió Ft
871 Ft/m²
39 m²
Alapterület
6319 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168191 hivatkozási számú zalaegerszegi családi ház. Ez a bájos zártkert a Fehérhegyi út mentén, 4305 négyzetméteres területen terül el, kiváló lehetőséget kínálva a természet szerelmeseinek és kikapcsolódásra vágyóknak. Az ingatlan kivételes elhelyezkedésének köszönhetően egyedülálló panorámát nyújt kelet felé az erdőre, ahol a természet hangjai és a madarak csicsergése teszik még varázslatosabbá az itt töltött időt. A 39 négyzetméteres ingatlan két szinten kényelmes elrendezésű. A felső szinten a nyílászárók ki lettek cserélve modern műanyagokra. Ezen a szinten szerkezet kész állapotban egy fürdőszoba, főzősarok és nappali-étkező található, melyek összesen 13,77 négyzetméteres területen helyezkednek el. Emellett egy 12,97 négyzetméteres terasz is része ennek a szintnek, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a környező tájra. Az alsó szinten egy 6 négyzetméteres présház, egy 7,19 négyzetméteres borospince és egy 4,75 négyzetméteres tároló található. Továbbá a terasz déli része alatt még egy 7 négyzetméteres tároló is van. Az ingatlan villanyellátása biztosított, és a víz bevezetéséhez szükséges engedélyek rendelkezésre állnak, így csak az új tulajdonosra vár, hogy kihasználja ezeket a lehetőségeket. A terület jelenleg nincs kivonva a művelési ág alól, így az eladási folyamat során szükséges intézkedéseket kell tenni ezzel kapcsolatban, ki kell függeszteni! Ha vágyik egy csendes, nyugodt környezetre, ahol a természet közelsége és a baráti összejövetelek hangulata inspirálja, akkor ez az ingatlan tökéletes választás lehet az Ön számára. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, és tegye meg az első lépést álmai otthona felé! Keressen a 06305295800 telefonszámon, vagy a robert.laska@gmail.com emailcímen! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó zalaegerszegi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #168191 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY