Eladó ház Zádorfalva, Szabadság út 153 nm
Eladó ház Zádorfalva, Szabadság út 153 nm
Eladó ház Zádorfalva, Szabadság út 153 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7974838
Referenciaszám: 000345
Frissítve: 16 napja

Zádorfalva eladó családi ház 5 szobás: 11,5 millió Ft

11,5 millió Ft
75 163 Ft/m²
153 m²
Alapterület
1775 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 33 376 Ft
Második évtől
45 548 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 000345 Aggtelek vonzáskörzetében Zádorfalván,153 m2-es, 5 szobás, kétgenerációs, falusi CSOK-ra alkalmas családi ház eladó! Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, a Putnoki járásban az Aggteleki-karszt és a Borsodi-dombság között fekszik a Szuha-patak völgyében, Aggtelektől 11 kilométerre, Ózdtól pedig 29 kilométerre. A ház beton alapzatú, tégla falazatú, fa/ beton födémes, tetőszerkezete jó állapotú, héjazata kisméretű pala. Eredeti fa nyílászárói átlagos állapotúak. Az aljzatburkolat a szobákban parketta, az előszobákban, konyhákban, fürdőszobában metlaki lap és járólap. Két különbejáratú lakrészből áll 104 és 49 m2 lakótérrel. A két lakrészt a nagyméretű terasz köti össze. A ház elosztását a helyiségek méreteit tekintse meg a méretarányos alaprajzon! A közművek közül villamos áram van, 3 fázisú, illetve gázcsonk van a portán belül. A víz ellátást a pincében található ásott kút biztosítja, házi vízmű segítségével. A szennyvíz derítőbe ürül. A meleg víz ellátásról villanybojler gondoskodott, ez jelenleg nem üzemképes. A vegyes tüzelésű kazánról üzemelő központi fűtést több éve nem használták , jelenleg ez sem üzemképes. A körbekerített, három részre osztott porta 1775 m2. - Az első udvaron a családi ház található, alatta a három helyiségből álló száraz pince 50.5 m2. (előtér16.5 m2, kazánház, tüzelőtároló 20 m2, hidrofor ház 14 m2) A pince lejárat mellett nyitott 7 m2-es tároló hely van. A fő épülethez csatlakozó garázs (18 m2) és az azt követő nyári konyha(12.5 m2) szintén téglából épült, a helyiségek árammal ellátottak, a nyári konyhába a víz be van vezetve, kályhával fűthető, aljzata járólap burkolatú. Két sor szőlőlugas és téglából épült füstölő is van az első udvaron. - A második udvarrészen a nyári konyhához csatlakozó tégla építésű istálló felújítandó állapotú,30 m2-es , beton aljzatú, árammal ellátott. Az istálót követő tégla épületben kinti WC és 3 fiókos sertésól található 30.6 m területtel, 40 m2-es karámmal. A porta végén található beton alapzatú, tégla lábakon álló 94 m2-es csűr jó állapotú. A csűr melleti baromfi ól 5 m2, de található még a portán két alap nélküli fa szerkezetes tároló helyiség is 13 m2 illetve 20 m2 területtel. - A harmadik része a portának a hátsó kert amelyben pár db gyümölcsfa és szőlőlugas van, de a területet zömében konyhakertként hasznosították. Hívjon ha kérdése van, ha szeretné megtekinteni! Az adásvétel lebonyolításában mindenben a segítségére leszünk: CSOK, kedvezményes lakáshitel, bankfüggetlen hitel ügyintézés, ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1963
Energetikai besorolás:
G
félkomfortos
garázs
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY