Eladó ház Veszprém 378 nm
Eladó ház Veszprém 378 nm
Eladó ház Veszprém 378 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7816850
Referenciaszám: 149048
Frissítve: 18 napja

Veszprém eladó családi ház 3 szobás: 180 millió Ft

180 millió Ft
88 063 Ft/m²
378 m²
Alapterület
2044 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 522 406 Ft
Második évtől
712 931 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Veszprém belvárosában családi ház eladó Ingatlan állapota jó állapotú Építés éve 2001-2010 között Komfort összkomfortos Energiatanúsítvány nincs megadva Épület szintjei földszintes Fűtés gáz (cirko) Akadálymentesített nincs megadva Fürdő és WC külön helyiségben Kilátás panorámás Tetőtér beépíthető Pince van Parkolás önálló garázs - benne van az árban Veszprém történelmi városrészében 2044 m2-es telken, 494 m2-es családi ház, dupla garázzsal eladó. Az épület a Vár és az Érsekség alatt, Séd völgyében, a nemrégiben kialakított sétaút közvetlen közelében, csodálatos környezetben fekszik, teraszáról egyedülálló kilátás nyílik a veszprémi váregyüttesre. Központi elhelyezkedésének köszönhetően, percek alatt elérhetőek a piac, a buszpályaudvar, élelmiszerboltok, pékségek, a sétálóutca. Buszmegálló közvetlenül a ház előtt.  A jó tájolás miatt, tavasztól késő őszig kellemes a ház benapozottsága, az épület tömege pedig véd az utca esetleges zajától.  A ház egyes részeit egy hosszú, fedett tornácról lehet megközelíteni. Az első bejárat a fő lakóegységbe vezet. Itt nappali, két szoba, konyha-étkező, fürdő, WC és kisebb tároló helyiségek találhatóak. A tornác közepén egy irodahelyiség nyílik kazánházzal, majd egy kamra következik, végül egy szoba-fürdőszobás vendég apartman került kialakításra. A házhoz 2 állásos garázs tartozik, melyet fedett átjáró köt össze a házzal. A ház alatt 45 m2-es, boltíves pince húzódik, garázs alatt 15 m2-es pince található. A lakórész fölötti beton födém lehetővé teszi a tetőtér beépítését. Az épület és a telek mérete, valamint a belső térszervezés, alkalmassá teszik az ingatlant, több generáció együttélésére, vagy otthon folytatott vállalkozói tevékenység gyakorlására. A terület ingatlan-feljesztésre is alkalmas lehet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1890
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamási Gergő Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 523 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamási Gergő Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 523 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY