Eladó ház Vérteskethely 58 nm
Eladó ház Vérteskethely 58 nm
Eladó ház Vérteskethely 58 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7958247
Referenciaszám: 711900002
Frissítve: 21 napja

Vérteskethely eladó családi ház: 18,7 millió Ft

18,7 millió Ft
322 414 Ft/m²
58 m²
Alapterület
404 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 54 272 Ft
Második évtől
74 066 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vérteskethely központi részén található ez a 400m2-es, téglalap alakú telken elhelyezkedő ingatlan, ami 58 m2 lakóterületű, vegyes falazatú családi ház és közvetlen mellette egy 20 m2-es garázs. Elrendezését tekintve egy félszoba, egy szoba, fürdőszoba, konyha és spejz. A házba belépve egy beépített-üvegezett verandára érkezünk. Onnan egy félszoba vagy nappali helyiség következik, egy központi tér. Ebből nyílik a nagyméretű szoba és a konyha külön spejzzel illetve a zuhannyal ellátott fürdőszoba. A ház belső terei frissen lettek festve, ablakai jó állapotú fa szerkezetűek. A ház fűtése gáz konvektorokkal megoldott, szennyvízelvezetése a csatornahálózatra rákötve. Nappali és éjszakai- kedvezményes áram is rendelkezésre áll. A szobában gyönyörű fa gerendás mennyezet, és jó állapotú laminált parketta található. A külső burkolat kőporos, a tetőt cserép fedi. A rendezett udvarba autóval a nagykapun be lehet állni, a garázs könnyen megközelíthető. Az udvarban az örökzöldek mellett gyümölcsfák, dísznövények, kút és egy kerti csap is található. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Vérteskethely egy kis község a Bakony lábánál Komárom- Esztergom vármegyében, lakossága 500 fő körüli. A község 5 km-re található Kisbértől, Oroszlánytól 20 km-re, Komárom 30 km-re, Székesfehérvártól pedig 40 km-re. Intézményei: könyvtár, orvosi rendelő, posta, és óvoda, illetve kisbolt, dohánybolt is található a településen. Az iskoláskorú gyermekeket iskolabusszal szállítják Kisbérre az iskolába. Irányár: 18.700.000.-Ft Hívj és nézzük meg együtt, hogy el tudnád e képzelni itt az életed!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
félkomfortos
garázs
internet
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Linda Tóth Linda Az iroda összes hirdetése
+36 70 277 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Linda Tóth Linda Az iroda összes hirdetése
+36 70 277 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY