Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7564322
Frissítve: 1 éve

Veresegyház eladó családi ház 2 szobás: 18,36 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
18,84 millió Ft
188 462 Ft/m²
48 193 EUR
482 EUR/m²
100 m²
Alapterület
532 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma
Befektetés céllal eladó Veresegyház kivánló infrastuktúrájú helyen elhelyezkedő 532nm - es telken lévő családiház 1/2 része ,plusz a telken kialakított gazdasági melléképülete . A melleképület is lakóháznak lett kialakítva ,amerikai konyha ,2 szoba ,furdővel . Itt is szinten víz,villany , elektromos fűtés ,csatorna, lett kialakítva . A melleképulet jelenleg szerlezetkész allapotban van . 2018 ban épült teljesen új épulet. Az osztatlan közös tulajdonban lévő hasznalati megosztást meglehet ugyveden keresztül tenni ,hogy akár kulonalló házként is lehessen használni . Jelenleg 110nm ,ebből 62 nm használható, a telek 30 %- os beépítettsége miatt . Mivel egy telken ket ingatlan áll, ezert kulon is meglehet vásarolni csak a melleképuletet vagy a csaladihaz 1/2 tulajnon részét ,aminek jelenleg a masik felén haszonélvezet áll .A későbbiekben akár ikerházat is lehet a két építményből csinálni . Ami az ingatlanok anyagi vonzatát illeti ,teljesen tehermentes . Fizetve van rendesen minden rezsi költség . A haszonélvező jelenleg 3. Éve elhagyta a házat nem lakik életvitelszerűen benne, ezért könnyen beköltözhető . További részletekért telefonos úton vagy személyesen előre egyeztetett időben lehetséges.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1983
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
kocsibeálló
saját parkoló
fűtött garázs
garázs
kert
télikert
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
étkező
kamra
terasz
melléképület
kábeltévé
internet
telefon
bútorozott
beépített konyhabútor
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
parkettás
biztonsági ajtórács
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 354 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 354 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY