Eladó ház Vép 141 nm
Eladó ház Vép 141 nm
Eladó ház Vép 141 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8047506
Referenciaszám: SH3369
Frissítve: 19 napja

Vép eladó családi ház 4 szobás: 86 millió Ft

86 millió Ft
609 929 Ft/m²
141 m²
Alapterület
1142 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 249 594 Ft
Második évtől
340 622 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fiatalok figyelem!!! Ingatlan vásárláshoz, Babaváró Hitel és CSOK + hitel is igénybe vehető! Szombathelytől pár perc alatt elérhető településen kínálok egy csendes mellékutcában lévő, tetőtér beépítéses családi házat. A házba egy nyitott és egy fedett, nagy méretű teraszról is be tudunk menni. Az első szinten két nagy méretű szoba, konyha, étkező, kamra, kádas fürdő és WC van. Az alsó szint mérete: 98 m². A tetőtérbe egy kényelmes falépcsőn juthatunk fel, ahol szintén két szoba és egy tusolós fürdő WC-vel található. Az egyik szobából egy fedett teraszra léphetünk, ahol nyár estéken kiülhetünk egy jó beszélgetésre. A tetőtér mérete: 43 m². A házon az ablakok cseréje megtörtént, redőnnyel felszereltek, a bejárati ajtó szintén cserélve van. A ház melegét gázcirkó fűtés és külön vegyes tüzelésű kazán is biztosítja. A meleg vízről mindkét szinten egy-egy villanybojler gondoskodik. A szobák parkettával burkoltak, a többi helyiség járólapos. Az épület alápincézett. Autónk biztonságos tárolására, a kertben, két garázs áll rendelkezésre. A nagy kertben, fák, díszbokrok, virágok mellett, akár egy medence kialakítására is van lehetőség, kerti kiülős, sütögetős, baráti beszélgetésekhez. A kert mérete: 1142 m². A házat ajánlom összeköltözőknek, fiatal pároknak (óvoda, iskola, középiskola). Fiatalok figyelem!!! Ingatlan vásárláshoz, Babaváró Hitel és CSOK + hitel is igénybe vehető! Hitelre van szüksége?  Irodánk díjmentes hitel ügyintézéssel áll minden Kedves Ügyfelünk rendelkezésére!  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rinkó Ibolya Savaria Home Ingatlan iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rinkó Ibolya Savaria Home Ingatlan iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY