Eladó ház Vecsés 270 nm
Eladó ház Vecsés 270 nm
Eladó ház Vecsés 270 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7841843
Referenciaszám: H473212
Frissítve: 18 napja

Vecsés eladó családi ház 4 szobás: 440 millió Ft

440 millió Ft
1 629 630 Ft/m²
270 m²
Alapterület
1349 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 276 992 Ft
Második évtől
1 742 719 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egyedülálló, prémium lehetőség Vecsésen! Vecsés legkedveltebb, prémium részén, nagyon szép környezetben, természetvédelmi terület határán, eladó egy 3-4 szobás, nappalis családi ház. A házhoz 1349 nm-es (dupla) telek tartozik, így még akár igény esetén építeni is lehet hozzá közel 100 nm-tert. A nappali, konyha, étkező rész egyedülálló és impozáns 6,5 méteres belmagassággal rendelkezik, csatlakozik hozzájuk egy emeleti társalgó rész is, aminek közvetlen kapcsolata van az 50 nm-es tetőteraszhoz. Két hálószobához egy fürdőszoba és nagy kerti terasz is tartozik. Míg a szülői master bedroom hálószoba, saját fürdővel (káddal, zuhannyal, dupla mosdóval), nagyméretű gardróbbal és a központi kertre néző panorámával rendelkezik. Az ingtalanban okosotthon megoldás került kiépítésre, így akár távolról is vezérelhető a fűtés, árnyékolás, világítás minden eleme. Az épületben egy dupla garázs található, a kertben további négy kocsi tárolására van kényelmes lehetőség. A több mint 20 biztonsági kamerának köszönhetően távollétünkben is mindig biztonságban tudhatjuk a telket és házat. Az ingatlan teljes berendezésével együtt kerül értékesítésre, beleértve a kerti szaunát és jakuzzit is. Várom hívását a további részletek megbeszélése miatt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2019
Erkély:
30 m²
Terasz:
60 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Zoltán Otthon Centrum - V. kerület - Zoltán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Zoltán Otthon Centrum - V. kerület - Zoltán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY