Eladó ház Vécs 110 nm
Eladó ház Vécs 110 nm
Eladó ház Vécs 110 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7979124
Referenciaszám: 508_kri
Frissítve: 17 napja

Vécs eladó családi ház 3+1 fél szobás: 5,5 millió Ft

5,5 millió Ft
50 000 Ft/m²
110 m²
Alapterület
2003 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
HEVES megyében Gyöngyöstől 20 km-re, VÉCS TELEPÜLÉS központ közeli részén kínálunk eladásra egy 110 m2-es, 3 + 1 SZOBÁS INGATLANT. AZ INGATLAN VEGYES ÉPÍTÉSŰ, régebbi épületrésze vályogtéglából, első toldott épületrész pedig TÉGLÁBÓL épült. A ház FELÚJÍTANDÓ állapotú, kívül belül esztétikai felújítást igényel. Az épület első része alatt kis pince, az épület mögött tárolók találhatóak, leghátul pedig művelt kertrész kapott helyet a 2003 m2-es telken, ami kertészkedésre, gazdálkodásra kiváló adottságú. Az épület fűtését gáz konvektorok biztosítják, csatorna nincs kiépítve a településen. Ipari áram bevezetve. Az ingatlan felújításával, igény szerinti átalakításával kellemes otthon alakítható ki. Központ és szolgáltatások a közelben. Rendezett családi házas környezet, friss levegő, természet közeli elhelyezkedés. Falusi CSOK igényelhető a foglaló megfizetése mellett.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hován Csilla Kerényi Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 50 109 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hován Csilla Kerényi Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 50 109 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY