Eladó ház Vasvár 170 nm
Eladó ház Vasvár 170 nm
Eladó ház Vasvár 170 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8053654
Referenciaszám: HZ072835-4616497
Frissítve: 1 napja

Vasvár eladó családi ház 3+3 fél szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
264 118 Ft/m²
170 m²
Alapterület
693 m²
Telek
3+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 311 Ft
Második évtől
177 837 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az eladó felújított családi ház Vasvár csendes részén található, egy 693 nm-es panorámás telken. Az ingatlan 1986-ban épült, de tavaly teljes körű felújításon esett át. A bruttó 170 nm-es ház két szintes, összközműves, és számos modernizált jellemzővel rendelkezik. A külső felújítás magában foglalta a 10 cm vastagságú külső szigetelést, új tetőt és modern színezést. A belső felújítás során kicserélték a vezeték és csőrendszereket, valamint megújult a fűtés- és melegvíz ellátást biztosító gázkazán, a hideg- és melegburkolatok nagy része, valamint friss festést kaptak a helyiségek. Az alsó szinten három külön bejáratú szoba, tágas konyha, kamra, külön fürdő és WC található. A ház mögött egy 18 nm-es nyitott terasz biztosít privát szférát a pihenéshez, kikapcsolódáshoz. Az emeleten szintén három külön bejáratú szoba és egy fürdőszoba található. Mindenhol fa nyílászárók vannak. Az ingatlan alatt kb. 70 nm-es pince helyezkedik el, amely több helyiségből áll. Ide tartozik a vegyestüzelésű kazán és fatárolója, valamint egy garázs is. Az ingatlan Vasváron elérhető Falusi CSOK lehetőséget kínál, ami nagyobb családoknak kiváló választás lehet. Emellett alkalmas lehet több generáció együttélésére vagy akár szállás kiadására is. Ha további kérdései lennének az ingatlannal kapcsolatban, kérjük, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galambné Csapó Éva Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galambné Csapó Éva Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY