Eladó ház Vasvár 134 nm
Eladó ház Vasvár 134 nm
Eladó ház Vasvár 134 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7662057
Referenciaszám: 161885
Feltöltve: 20 napja

Vasvár eladó családi ház 2 szobás: 39,5 millió Ft

39,5 millió Ft
26 299 Ft/m²
134 m²
Alapterület
1502 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 114 639 Ft
Második évtől
156 449 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #161885 hivatkozási számú vasvári családi ház. Ez a hirdetés egy 134 négyzetméteres családi házról szól Vasváron, Zalaegerszegi OPENHOUSE ingatlaniroda közvetítésével. A ház Vasváron, Szombathelytől délkeletre található, ahol az 8-as és 74-es főutak találkoznak. Vasvár egy kellemes, hangulatos kisváros, amely jó közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, és egy meleg vizes fürdő is található a városban. Az ingatlan részletei a következők: - Lakótér: 134 négyzetméter - Telek területe: 1502 négyzetméter - Szobák: 2 szoba, előszoba, egy légtérben konyha-étkező, fedett-zárt-fűtött télikert, fürdő+wc, egy nagy kamra, egy padlásfeljáró-tároló és boltíves pince. - A telek egy része kertelt udvarral rendelkezik, míg a hátsó rész nem kertelt, de a telekhatárok jelölve vannak. - A ház mögött egy fatároló található. - Az ingatlanban található bútorok megegyezés szerint maradhatnak. - A ház melegét gázkonvektorok és egy nagy cserépkályha biztosítja. - Meleg víz ellátását tárolós villanybojler szolgáltatója, ami éjszakai áramra van kötve. - A lakás hőszigetelt fa ablakokkal rendelkezik, de a szobákban műanyag háromrétegű üveggel ellátott ablakok is vannak. - Az ingatlan födémszerkezete stukatóros fa gerendás. - Az ingatlan összes közművel rendelkezik. A tulajdonos minden ésszerű ajánlatot meghallgat, és a hirdetés kiemeli, hogy a CSOK és felújítási támogatás igényelhető a vásárláshoz és felújításhoz. A hirdetésben szereplő telefonszámon lehet érdeklődni, és a vásárlóknak segítséget nyújtanak hitelügyekben is. Az ingatlaniroda elérhetősége: Laska Róbert, telefonszám: 06305295800. Az ingatlaniroda ajánlja, hogy bízza profi ingatlanügyeit, és keresse meg az Önnek megfelelő ingatlant. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó vasvári családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #161885 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1962
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY