Eladó ház Vaspör 115 nm
Eladó ház Vaspör 115 nm
Eladó ház Vaspör 115 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8093047
Referenciaszám: HZ098475
Feltöltve: 10 napja

Vaspör eladó családi ház 3 szobás: 17,9 millió Ft

17,9 millió Ft
155 652 Ft/m²
115 m²
Alapterület
5298 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 51 950 Ft
Második évtől
70 897 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zala vármegyében, Vaspörben kínálok eladásra egy családi házat nagy telekkel!A község bár Zala vármegyéhez tartozik, de a Vasi-Hegyhát tájegység részét képezi. Dimbes-dombos utcái, jó levegője valamint a csend és nyugalom mind-mind vonzó. A legközelebbi város a 14 km-re fekvő Zalalövő, de Körmend is negyed óra alatt elérhető.Az eladásra kerülő ingatlan mögött 5298 nm nagyságú telken gyümölcsfák sokasága biztosítja a család számára a zamatos almát, cseresznyét, meggyet, körtét. Diófa és fügefa is van, ezen kívül a ház mögött zöldségeskertet létesítettek, valamint virágoskerttel színesítették az udvart. Elfér medence, szalonnasütő és grillező, is a kertben, az árnyékos helyen  kialakított pihenősarok ideális a családnak-barátoknak.A ház vegyes falazattal épült,  nagyobb része tégla, kisebb hányadban kőből készült, lakóterülete 115 nm. 2020-ban kicserélték a teljes villanyvezeték-hálózatot és felújították a lemezfedeles teraszt. 2 nagy szobája úgy lett kialakítva, hogy biztosított a pihenés bármely napszakban. A tágas nappali-konyha-étkező a családi élettér központja, itt töltik idejük nagy részét a tulajdonosok. A központi helyen kandallóval fűtenek, de elektromos panel is rendelkezésre áll.Az utcában fut a gázvezeték, az új lakó a gáz bevezetésével komfortosabbá és kényelmesebbé teheti a mindennapokat. Akad még felújítás a házon: rendbe kell tenni a fürdőt meg a hátsó szobát is, de ez már az új tulajdonos igénye szerint történik majd. Előbb-utóbb a tetőcsere is aktuális lesz.Érdemes letelepedni Vaspörben, ebben a rendezett, szépen fejlődő településen! Rendszeres a buszközlekedés Körmend illetve Zalaegerszeg irányában, de munkalehetőség a közeli Zalalövőn is akad. Az ovisokat és az iskolásokat buszjárat viszi Bagodra.Keressen bizalommal megtekintés és egyéb kérdés esetén!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
1980
Erkély:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nádaljai Hédi Duna House - Szombathely, Thököly Imre utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 501 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nádaljai Hédi Duna House - Szombathely, Thököly Imre utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 501 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY