Eladó ház Vasad 170 nm
Eladó ház Vasad 170 nm
Eladó ház Vasad 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8078472
Referenciaszám: 72-765
Frissítve: 9 napja

Vasad eladó családi ház 4 szobás: 46,9 millió Ft

46,9 millió Ft
275 882 Ft/m²
170 m²
Alapterület
10759 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 136 116 Ft
Második évtől
185 758 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vasadon egy 170 m2-es, 10759 m2-es területtel rendelkező külterületi családi ház eladó! Az ingatlant 2008-ban kezdték el építeni, mely betonalapon helyezkedik el, B-30-as tégla falazatból épült, ami befejezésre vár. Az Ingatlant 5 cm-es külső szigeteléssel, látták el, és a padlás részt 15 cm-es kőzetgyapottal szigetelték. Az épület 2 szintes, rendelkezik egy garázzsal, illetve terasszal is. A ház víz ellátását fúrt kút biztosítja, fűtéséről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik radiátorokkal. Ezen kívül villany közművel rendelkezik, ( teljes villanyhálózat is új) a szennyvíz elvezetést 4x4 és 5 méter mély derítő biztosítja. A befejezés nagyságrendileg 6-7 Millió Ft-ból megvalósulhat, igényeknek megfelelően ez nyilván változhat. A családi ház és a terület besorolása: Családi lakóház, és szántó. Kettő helyrajzi számon található az össz terület, mely kifüggesztéses, viszont a ház hitelezhető, és Csokra alkalmas. Részben körbekerített, melléképületek, ólak találhatók a területen. Igazi meleg otthon varázsolható belőle, némi ráfordítással. Csend nyugalom ami itt várja, itt nyugodtan tud termelni gazdálkodni. Az ingatlanban jelenleg, 5 szoba és nappali, valamit kettő fürdőszoba és egy tágas konyha kapott helyet. Kertjében, közel 100 db gyümölcsfa lett ültetve. Elhelyezkedés szempontjából egy gyönyörű erdős részen található az ingatlan, ahol iskolabusz tudja felvenni a gyermekeket, autóval kb 8 perc alatt bent vagyunk a faluban, egy teljesen jól járható földúton keresztül. Amennyiben szeretne egy igazán természetközeli helyen élni, egy olyan ingatlanban amit saját ízlésére tudja formálni, úgy hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
víz
komfort nélküli
garázs
amerikai konyha
étkező
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borbély Hajnalka Balla Ingatlan - Albertirsa Az iroda összes hirdetése
+36 20 413 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borbély Hajnalka Balla Ingatlan - Albertirsa Az iroda összes hirdetése
+36 20 413 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY