Eladó ház Vámosmikola 150 nm
Eladó ház Vámosmikola 150 nm
Eladó ház Vámosmikola 150 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7953688
Feltöltve: 3 hónapja

Vámosmikola eladó családi ház 4 szobás: 27 millió Ft

27 millió Ft
180 000 Ft/m²
150 m²
Alapterület
1000 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 78 361 Ft
Második évtől
106 940 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Börzsöny, Ipoly…nagyobb családnak, vagy több generációnak…A Börzsöny nyugati részén, egy kis községben Vámosmikolán, közel az Ipolyhoz, csendes, aszfaltozott utcában eladó egy150 nm-es, kétszintes nagy családi ház. A ház a 80-as évek derekán épült klasszikus 38-as téglából, béléstestes födémmel. Két szinten kényelmes életteret nyújt több családtagnak is, vagy akár két generációs családnak is. A két szint belső lépcsőházzal összekötött, így egyben és mégis külön lehetünk, mivel két fürdőszoba is van a házban. A házban 4 nagyobb méretű szoba van, és, ha nem lenne elég, a tetőteret is be lehet építeni bővítés céljából.A fűtése központi gázkazánról megoldott, kialakított radiátorokkal, ezen kívül központi vegyes tüzelésű kazánnal is lehet fűteni. Az ingatlanban a nyílás-zárók, dupla fa ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval. A burkolatok hagyományos kerámialappal és a szobák laminált padlóval, padlószőnyeggel burkoltak. A ház két bejáratos, elől és hátul is van bejárati ajtó, fedett és nyitott terasszal. A ház alatt pince, kazánház található, a kertben van egy 30 nm-es melléképület, ahova kocsival is beállhatunk, de a kertben további autók is elférnek. A házhoz tartozik egy udvari telek és egy hátsó kert is, összesen 1000 nm-en, sík területű, hátul gyümölcsfákkal, veteményessel ültetett elől pedig, parkosított kialakítású. A községben minden megtalálható, ami kényelmes életet biztosít: posta, boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda, önkormányzat, hivatalok, nyugdíjas otthon, szabadidő központ, tűzoltóság. 20 km-es körzeten belül több gyógyfürdő található, mind a magyar és a szlovák oldalon is (Esztergom - Párkány). A közelben pedig több ismert turisztikai település (Kemence, Nagybörzsöny, Perőcsény) és túrázásra, kirándulásra alkalmas helyek találhatóak. Vadászásra és horgászásra is van lehetőség az Ipoly folyó mentén és teljes területén. A közlekedés nagyon jó, Bp-től -Szobig vonattal óránként, majd onnan távolsági busszal könnyen elérhető a település.Az ingatlan befektetésnek is kitűnő lehetőséget kínál, akár vendégházként, vagy panziónak is kialakítható, üzemeltethető. A ház rugalmasan, gyorsan költözhető. ‼️‼️Ára most akciós ! 27millió forint Érdeklődni lehet: 06303620163 telefonszámon .

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1983
Erkély:
4 m²
Terasz:
16 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
ipari áram
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
belsőkert
étkező
kamra
gardrób
erkély
terasz
pince
melléképület
bútorozatlan
alacsony közös költség
vízórás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 362 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 362 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY