Eladó ház Valkó 122 nm
Eladó ház Valkó 122 nm
Eladó ház Valkó 122 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7990270
Referenciaszám: 1200
Frissítve: 2 hónapja

Valkó eladó családi ház 3 szobás: 35,9 millió Ft

35,9 millió Ft
294 262 Ft/m²
122 m²
Alapterület
1485 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 104 191 Ft
Második évtől
142 190 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vidékre költözni vágyók, Nagycsaládosok, Építési vállalkozok Figyelem! Valkón a központhoz közeli mellékutcában családiház eladó! Eladásra kínálom Valkón, ezt a három szobás, nettó 122 nm-es családi házat, mely egy 1482 nm-es telken található. Elosztása a következő: előszoba, étkező, konyha, nappali, két hálószoba, zuhanyzós-kádas fürdőszoba, toalett, közlekedő, mosókonyha-tároló, és egy spejz. Az ingatlan 2008.-ban beton alapra épült, tégla falazattal, fa födémmel, cserép fedéssel. A födém 10 cm-es üveggyapot szigetelést kapott. A nyílászárok két légkamrások fából készültek, az akkor szabványnak megfelelően, két szobában műanyag nyílászárók találhatók, a közlekedőben pedig alumínium keretes szimpla üveges nyílászárók találhatók. A szobák szőnyegpadlóval, illetve a nappali laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. Az ingatlan fűtése Ferroli fűtő gázkazánnal, hőleadás radiátorról történik, vegyestüzelésű kályhával rá lehet segíteni a fűtésre, az ingatlanban több kémény is található, a melegvizet bojler szolgáltatja. Az ingatlan teljes közművel rendelkezik, plusz még van ipari áram is. A konyhabútor a tűzhely a vételár részét képezi. Nagyon sok lehetőség rejlik az ingatlanban, szigetelés, felújítás, az új tulajdonosra vár. A közelben óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, posta, 10 perces sétával elérhető. Valkó Budapesttől 40 km távolságra található. A telek nagyságából adódóan még egy ház építhető a telekre, vagy a meglévő bővíthető. Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon a hét bármely napján bizalommal. Amennyiben van eladó ingatlana, köszönettel és tisztelettel vesszük, ha velünk dolgozik. Ügyfeleink részére szükség esetén ügyvédi hátteret, energetikai tanúsítvány készítőt, hitel-tanácsadót, és értékbecslőt is tudunk biztosítani.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
I
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
40 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
kert
jó beosztású
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bodor Andrea Bodor Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 70 323 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bodor Andrea Bodor Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 70 323 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY