Eladó ház Vác 128 nm
Eladó ház Vác 128 nm
Eladó ház Vác 128 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7973113
Referenciaszám: HZ034181
Frissítve: 17 napja

Vác eladó családi ház 2 szobás: 114,9 millió Ft

114,9 millió Ft
897 656 Ft/m²
128 m²
Alapterület
272 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 333 469 Ft
Második évtől
455 087 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vác Belvárosában, Duna-parttól pár lépcsőfokra eladó egy igazi kuriózum, a Festett ház!  Vác leghangulatosabb utcájában található a Festett ház, mely igazi mediterrán hangulattal, saját belső kerttel, napos szobákkal várja, hogy valaki beleszeressen, új tulajdonosa legyen.A Duna-part, belváros, strand és a komp, isteni cukrászdák és kávézók, reggelizők mind-mind 50 méteren belül találhatóak.A teraszos kialakításának köszönhetően kívülről nem is tűnik úgy, de ez az ingatlan 4 szintes (pinceszint, szuterén, földszint és tetőtér) beépítéssel rendelkezik, összközműves, fűtése központi gázkazánról történik, míg a meleg víz ellátásról villanybojler  gondoskodik.Jelenleg a szuterént és a földszintet használják életvitelszerűen, mely összesen 128 nm, de a ház további, akár befektetési célú hasznosítására, több apartmanlakás kialakítására érvényes tervekkel rendelkezik, mely megegyezést követően a rendelkezésre bocsátanak a jövőbeli tulajdonos(ok) részére. Az ingatlanhoz 272 nm telekterület tartozik.Amennyiben már álmodott arról, hogy egy hangulatában különleges családi házban éljen Vác Duna partjától mindössze pár lépésre, vagy  elhelyezkedéséből adódóan jó befektetésű ingatlant keres, akkor ez az ajánlat ÖNNEK SZÓL, és ne habozzon hívni!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Figler Adrienn Duna House - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 30 313 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Figler Adrienn Duna House - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 30 313 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY