Eladó ház Vác 106 nm
Eladó ház Vác 106 nm
Eladó ház Vác 106 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7697124
Frissítve: 1 éve

Vác eladó családi ház 3 szobás: 68 millió Ft

68 millió Ft
641 509 Ft/m²
106 m²
Alapterület
500 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 197 353 Ft
Második évtől
269 329 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Elladó újépítésű családi ház Vácon. Az ingatlan egy nagyon frekventált helyen a Posta utcában, sarki telken várja lehendő tulajdonosát. A telek mérete 500m2 Az ingatlan brutto alapterülete106m2. Az építnény tégla, liapor vagy egyéb könnyüszerkezetből is kivitelezhető a vevők igénye szerint. A területen több lakóegységet is tervezünk felépíteni az új tulajdonosok igénye szerint. Várható elkészülési idő a kivitelezési szerződés megkötésétől számítva 7-9 hónap kulcsrakészen. Az épületben 2 hálószoba, egy nappali, konyha, előtér és fürdőszoba található de az alap koncepció még minimálisan változtatható. Az épület 1-2 gyermekes családnak tervezett, nagyon praktikus elosztású. Kívül 15cm-es szigetelést kap, a nyílészárók 3 rétegő hang és hőszigetelt üveggel kerülnek beépítésre burkolati elemek szabadon választhatóak. Az ingatlanról részletesebben tályékozódhatnak weboldalunkon: imperialholding.hu vagy a megadott elérhetőségünkön. Cégönk leginkább Budabest vonzáskörzetében rendelkezik referenciákkal de az ország számos pontján építettünk már lakó és más célú ingatlanokat.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
saját parkoló
jó közlekedésű
bútorozatlan
hőszigetelt
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Imperial
+36 20 400 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Imperial
+36 20 400 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY