Eladó ház Vác 312 nm
Eladó ház Vác 312 nm
Eladó ház Vác 312 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7604311
Frissítve: 1 hónapja

Vác eladó családi ház 4 szobás: 285 millió Ft

285 millió Ft
913 462 Ft/m²
312 m²
Alapterület
1332 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 827 143 Ft
Második évtől
1 128 807 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Különleges lehetőség a Váci Duna-parton, 1332 négyzetméteres telken (ami a Váci Duna-part legnagyobb önálló telke), 312 négyzetméter alapterületű, 3 szintes családi ház kerül eladó sorba. Dunai panoráma nyílik a teraszról, nappaliból és hálószobákból. Medencével, napelem rendszerrel, borospincével és számos további extrával felszerelt. Minőségét, méreteit és elrendezését a hirdetésben szereplő képek és alaprajz tükrözik. A telek méretéből adódóan megosztható, a másik részére akár társasház is építhető. A ház 18 éve épült, első tulajdonosától kerül értékesítésre. Az elegancia, luxus és minőség jellemzik a kivitelezését és a hangulatát. Tégla építésű, hőszigetelt. Padlófűtés és radiátorok teszik meleggé a téli hónapokat, a nappaliban egy gyönyörű, egyedileg tervezett kandalló került építésre. Az udvarban egy nagyméretű medence fogad minket, különböző extra funkciókkal, zuhanyzó állvánnyal, napágyakkal és árnyékolókkal. A medence mellett egy sütögető került kialakításra, egyedileg hozzágyártott ülőkékkel. A pince szinten egy Jakuzzi és egy Szauna is található, amik a meghirdetett vételár részét képezik. A hatalmas nappali a konyhával egy légtérben található, ahonnan közvetlen kijárás nyílik a 40 négyzetméteres teraszra. Helyet kapott még a házban 3 db hálószoba, egy gardrób szoba, két fürdőszoba, egy bejárat melletti mellékhelyiség, kazánház, teraszok, több autó számára elegendő garázs, Wellness helyiség, borospince. A garázs előtti térkövezett részen is több autó számára lehetséges a parkolás. További információért várom a megkeresését telefonon vagy e-mailben. Az ingatlan kizárólag előre egyeztetett időpontban megtekinthető. Vételára: 285.000.000 Ft.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
duplakomfortos
kocsibeálló
fűtött garázs
kert
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
terasz
pince
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY