Eladó ház Üröm 240 nm
Eladó ház Üröm 240 nm
Eladó ház Üröm 240 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7706080
Frissítve: 9 hónapja

Üröm eladó családi ház 5+1 fél szobás: 134,9 millió Ft

134,9 millió Ft
562 083 Ft/m²
240 m²
Alapterület
816 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 391 514 Ft
Második évtől
534 302 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Üröm ófalu részén egy csendes, nyugodt, aszfaltos jól megközelíthető zsákutcában (Kőbánya utca) zöld környezetben, két szintes, erkélyes, jó állapotú, karbantartott és ÖSSZKÖZMŰVESÍTETT (Víz, gáz, villany, csatorna) családi ház, nagy telekkel, közvetlenül tulajdonostól, azonnali beköltözéssel eladó. A fűtésről egy Termomax álló kéményes gázkazán gondoskodik, a nagyon alacsony rezsiköltségű 240 nm2-es ház 1972- ben épült, per- és tehermentes. Az ingatlan egy 816 nm2-es füvesített, magas ágyással is rendelkező telken helyezkedik el, déli és délkeleti fekvésének köszönhetően EGÉSZ NAP FÉNYÁRBAN ÚSZIK, a ház 2 szintjén 6 szoba, 2 fürdőszoba, külön wc, 2 konyha, 2 kamra, tároló továbbá mindkét szinten klíma (hűtő-fűtő) található. A ház ablakai redőnnyel ellátottak. Az ingatlan akár két generáció számára is alkalmas, tekintettel arra, hogy a hatósági bizonyítvány tanúsága szerint két önálló ingatlannak minősül, így lehetőség van duplán igénybevenni a kedvezményes rezsitámogatást. ALSÓ SZINT: Ezen a szinten két nagyméretű külön nyíló világos szoba, fürdőszoba wc-vel, konyha, kamra, folyosó és beépített gardrób található. Az alsó szinten egy 35 nm-es garázs helyezkedik, jelenleg tárolóként funkcionál. A garázs előtt 3 autó parkolására alkalmas kocsibeálló van. EMELET: Az emeleti szintén 3 + fél külön nyíló világos szoba, konyha, kamra (polcrendszerrel felszerelt), fürdőszoba, külön wc található, az erkélyről hármashatárhegyi panoráma biztosítja a szép kilátást. Az ingatlan kiváló választás két generációs együttélésre vagy sokgyermekes családnak, vagy azon családoknak, akiknek fontos a központi lokáció adta kiváló infrastruktúra és előnyben részesítik a nagy telek adta lehetőségeket. A távolsági busz 5 percre található, orvos, gyógyszertár, iskola, óvoda, bölcsőde, LIDL, bevásárlás gyalogosan is elérhető. Amennyiben felkeltettem érdeklődését várom hívását! Az ingatlan bármikor megtekinthető, akár hétvégén is. Ingatlan iroda közreműködését nem kérem!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
garázs
kert
jó közlekedésű
csendes
étkező
kamra
erkély
kábeltévé
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Mikes Erika
+36 70 459 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Mikes Erika
+36 70 459 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY