Eladó ház Üröm 180 nm
Eladó ház Üröm 180 nm
Eladó ház Üröm 180 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7280127
Referenciaszám: 22-5180
Feltöltve: 10 napja

Üröm eladó családi ház 4+2 fél szobás: 199 millió Ft

199 millió Ft
1 105 556 Ft/m²
180 m²
Alapterület
853 m²
Telek
4+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 577 549 Ft
Második évtől
788 184 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Prémium minőségű könnyűszerkezetes ház keresi leendő új gazdáját. Ürömön,csendes erdőhöz közeli részen, eladásra kínálunk egy könnyűszerkezetes, 180 nm-es nagyságú, minőségi alapanyagokból épült családi házat, 860 nm-es telken. Az egész házat az eneriatakarékosság és a környezetvédelmet szem előtt tartva építették. A hatalmas ősfás kertben locsolásra alkalmas fúrt kút is megtalálható. Szigetelése extra vastag kőzetgyapottal megoldott. Minőségi fakeretes Thermo nyílászárók biztosítják a meleg bentartását és a rengeteg fényt. A ház hűtés- fűtését hőszivattyú biztosítja, míg a tetőre 10 kW napelem is felkerült. A ház két szintes, nappali + négy szobás. Kandallónak, cserépkályhának kémény van kiépítve, alternatív fűtési lehetőséget kínálva. A burkolat a földszinten laminált padló, a felső szinten hajópadló. Két fürdőszobával rendelkezik, a harmadiknak ki van építve a hely. A ház hatalmas belső terét saját igények szerint lehet még alakítani, több szobát illetve egy plusz fürdőt létre lehet hozni. Mosókonyha, kamra segíti a tárolást. Megvásárolható hitel bevonásával is,melyben szakképzett kollégák díjmentesen állnak rendelkezésre. Amennyiben felkeltette érdeklődését a ház, keressen bizalommal !!!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2017
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
félkomfortos
garázs
kamra
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Győrfi Barbara Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 442 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Győrfi Barbara Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 442 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY